DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
03. oktobrī, 2023
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika

EM aicina uzņēmējus paust interesi piedalīties sarunu procedūrā par dīzeļa ģeneratoru piegādi Ukrainai

Kā zināms, š.g. 4. jūlijā Ministru kabinets apstiprināja Ekonomikas ministrijas (EM) piedāvājumu par Čerņihivas apgabala rekonstrukcijai piešķirtā 2 miljonu eiro finansējuma izlietojumu un atbilstošajām procedūrām. Iepirkumu veikšanai Ekonomikas ministrija organizē sarunu procedūras atbilstoši Publisko iepirkumu likuma 8.panta septītās daļas 3.punktam.

Ministrija aicina Latvijas uzņēmējus līdz š.g. 9. oktobrim šajā aptaujas veidnē paust interesi un gatavību līdz šā gada beigām piegādāt Ukrainas Čerņihivas apgabalam dīzeļu ģeneratorus ar nominālo jaudu 2 - 15 kWe (iespējamais daudzums ne mazāk kā 30 gab.).

Ekonomikas ministrija uzsāks sarunas ar uzņēmējiem, kas aptaujā būs izteikuši interesi par piedalīšanos sarunu procedūrā un spēs nodrošināt līguma izpildi, tostarp piegādi līdz Ukrainas partneru norādītai piegādes vietai ne vēlāk kā līdz 2023. gada beigām.

Aptauja par dīzeļu ģeneratoru piegādātāju interesi iesaistīties Ukrainas Čerņihivas apgabala rekonstrukcijā

Kā informēts iepriekš, atbilstoši Ukrainas amatpersonu identificētajām vajadzībām, sarunu procedūras rezultātā EM noslēgusi iepirkuma līgumu ar SIA “CMB Housing Factory” par 12 moduļu māju 55 m2 platībā ar gatavu iekšējo apdari, sanitāro mezglu un virtuves daļu izgatavošanu un piegādi Ukrainas Čerņihivas apgabalam līdz šā gada beigām. Tāpat EM piegādās Čerņihivas pilsētai 88 bērnu rotaļlaukumu aprīkojuma sistēmas, kā arī mēbeles bērnu pirmsskolas izglītības iestāžu darbības nodrošināšanai (kopumā 3300 mēbeles – krēslus, skapjus un gultas).

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI