DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
12. maijā, 2023
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

17.maijā aicina piedalīties Eiropas Jaunatnes dialoga vēstnieku tīkla vebinārā

Jaunieši, jaunatnes lietu speciālisti, jaunatnes nevalstisko organizāciju pārstāvji, lēmumu pieņēmēji un ikviens, kuru interesē darbs ar jauniešiem, 17. maijā plkst. 15.00 aicināts piedalīties Eiropas Jaunatnes dialoga vēstnieku tīkla vebinārā. Pieteikties vebināram var šeit.

Pasākumā būs iespēja uzzināt par Eiropas jaunatnes dialoga jauniešu vēstnieku aktivitātēm un Eiropas Jaunatnes dialogā paveikto, kā arī uzklausīt pieredzes stāstus par vēstnieku panāktajām izmaiņām savos reģionos.  

Vebinārā piedalās Eiropas Jaunatnes dialoga vēstnieki – Čelsija Viktorija Gerika (Zemgale), Nikola Kursīte (Latgale), Amanda Ludborža (Latgale), Luīze Salnīte (Vidzeme), Linda Brikovska (Vidzeme), Estere Felicita Žukovska (Rīga), Normunds Buntovskis (Rīga), Daniela Rupeika (Rīga), Laura Vilciņa (Kurzeme) un Leandra Sprisele (Kurzeme), kā arī jaunatnes lietu speciāliste, Eiropas Jaunatnes dialoga projekta vadītāja nodibinājumā "Baltijas reģionālais fonds" Ginta Salmiņa un Izglītības un zinātnes ministrijas Eiropas Jaunatnes dialoga projekta koordinatore  Renāte Mencendorfa.

Izglītības un zinātnes ministrija šobrīd īsteno projektu "Eiropas Jaunatnes dialoga īstenošana Latvijā 2022-2024", kuru līdzfinansē Eiropas Komisija. Eiropas Jaunatnes dialoga mērķis ir kļūt par forumu, kurā kopīgi tiek apsvērtas prioritātes Eiropas sadarbībai jaunatnes jomā, tās īstenošanai un pārraudzībai. Projekta uzdevums ir iesaistīt plašu jauniešu un jaunatnes organizāciju loku apspriedēs visos līmeņos ES dalībvalstīs, ES Jaunatnes konferencēs, kā arī Eiropas Jaunatnes nedēļas laikā. Eiropas jaunatnes dialogs ir ES jaunatnes līdzdalības instruments un Strukturēta dialoga pēctecis. Projekta pasākumu īstenošanu konsultē Eiropas Jaunatnes dialoga Nacionālā darba grupa.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI