DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
02. maijā, 2023
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

4.maijā Saeima sanāks uz Neatkarības atjaunošanas 33.gadadienai veltīto svinīgo sēdi

Ceturtdien, 4.maijā, Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienā, Saeima sanāks uz svinīgo sēdi. Tā sāksies pulksten 12.00, un uzrunu sēdē teiks Saeimas priekšsēdētājs Edvards Smiltēns.

Sēdē tradicionāli aicināts piedalīties Valsts prezidents, bijušie Valsts prezidenti, bijušie Saeimas priekšsēdētāji, Ministru kabineta locekļi, Augstākās padomes deputāti, kuri balsoja par Latvijas Republikas neatkarības atjaunošanu, ārvalstu diplomātiskais korpuss un starptautisko organizāciju pārstāvniecību vadītāji Latvijā.

Ikviens interesents svinīgajai sēdei varēs sekot līdzi tiešraidē Saeimas mājaslapā, parlamenta Facebook kontā, kā arī Latvijas Televīzijā un Latvijas Radio.

4.maijā paredzēta arī virkne citu svinīgu pasākumu, kuros piedalīsies Saeimas deputāti, tostarp pasākums “Latvijas ziedi Ukrainas brīvībai”. Akcijas laikā, atbalstot Ukrainu cīņā par neatkarību, Saeimas priekšsēdētājs, 4.maija Deklarācijas kluba prezidente Velta Čebotarenoka un Rīgas domes vadība Neatkarības laukumā stādīs ziedus Ukrainas karoga krāsās.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI