DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
17. martā, 2023
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

Izglītības un zinātnes ministre Anda Čakša turpina darba vizītes reģionu izglītības iestādēs visā Latvijā

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Šodien, 17. martā, Izglītības un zinātnes ministre Anda Čakša turpina savu darba braucienu programmu izglītības iestādēs visā Latvijā.

Ministre dodas darba vizītē uz  Neretu un Jēkabpili, lai iepazītos ar situāciju skolās un pārrunātu to ar abu pašvaldību pārstāvjiem, izglītības politikas veidotājiem un pedagogiem.

Līdz šim izglītības un zinātnes ministre Anda Čakša jau ir bijusi līdzīgās vizītēs  Alūksnē, Dobelē un Tukumā. Braucienu mērķis ir nepastarpināti iepazīties ar situāciju izglītības iestādēs Latvijas pašvaldībās un pārrunāt ar vietējiem izglītības politikas veidotājiem un pedagogiem viņu redzējumu saistībā ar pašvaldību skolu tīkla tālāko attīstību. 

Šodien ministre apmeklēja Neretas vidusskolu, Jēkabpils valsts ģimnāziju, Jēkabpils Agrobiznesa koledžu un Jēkabpils sporta halli.

"Sarunas ar skolotājiem, skolu direktoriem un pašvaldību pārstāvjiem palīdz izprast aktuālo situāciju skolās. Mums ir būtiski zināt, kas interesē un satrauc skolas un skolotājus kā pilsētās, tā reģionos un kāds ir viņu redzējums par skolu tālāko attīstību," šodienas brauciena mērķus komentēja Anda Čakša.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI