DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
16. martā, 2023
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

Biznesa inkubatorā notiks pirmā biznesa iedvesmas pēcpusdiena Turības MeeTup

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

23. martā Biznesa augstskolas Turība biznesa inkubatora telpās notiks pirmā biznesa iedvesmas pēcpusdiena MeeTup, kurā būs iespēja piedalīties meistarklasē “10 lietas, ko labāk nedarīt darba intervijā”, neformālā gaisotnē iepazīt uzņēmēja veiksmes stāstu, kā arī tikties ar uzņēmumu pārstāvjiem par darba un prakses iespējām.

Šāds pasākums Turībā notiks pirmo reizi un būs saturiski veidots trīs  tematisko blokos -  Tips&Trips Tee Time un Work Space. Pirmajā pasākuma daļā Tips&Trips plkst. 14.40-15.20 būs iespēja noklausīties Biznesa augstskolas Turība karjeras konsultantes Anželikas Marijas Zubas padomus “10 lietas, ko labāk nedarīt darba intervijā”, kurā ikviens darba meklētājs gūs vērtīgus padomus, kā parādīt savas stiprās puses darba intervijas laikā un pozicionēt sevi kā vērtīgu kandidātu vakancei.

Turpinājumā Tee Time plkst. 15.20-16.20 būs iespēja piedalīties neformālā sarunā ar Biznesa inkubatora “Eksperts tuvplānā” vadītāju, uzņēmēju, radošās aģentūras Ai Production producenti Aigu Baikovu, ar kuru pie tējas tases ikviens varēs parunāt par dzīvi, karjeru, pieredzi un citiem izaicinājumiem ar kuriem vadītāja saskārusies savas karjeras laikā. Kā atzina Aiga, divi lielākie izaicinājumi bija producēt dziedātājas Samantas Tīnas Eirovīzijas dziesmas videoklipu, kā arī 2022. gadā radīt videoklipu Katrīnas Gupalo un vairāk kā 40 mūziķu veidotajai dziesmai Resistance, kas veltīta Ukrainas atbalstam.

Noslēdzošajā trešajā pasākuma daļā Work Space plkst.16.30-17.30 pasākuma apmeklētāji varēs uzklausīt  un iepazīties ar uzņēmējus piedāvātajām darba un prakses iespējām, kā arī studentiem tiks sniegta informācija par prakses atskaites veidošanu.

Pasākumu organizē Biznesa augstskola Turība, Biznesa inkubators un Studējošo pašpārvalde.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI