DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
09. martā, 2023
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

Autovadītāju ievērībai: šorīt visā Latvijā autoceļi sniegoti

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Šorīt uz plkst. 7.00 sniegs un apledojums visā Latvijā apgrūtina braukšanu pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem.

Šorīt uz plkst. 7.00 sniegs un apledojums visā Latvijā apgrūtina braukšanu pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem.

Talsu un Saldus apkārtnē vēja un sniega dēļ braukšanas apstākļi ir kritiski (violets apzīmējums LVC kartē), aicinām iespēju robežās atlikt nebūtiskus braucienus un patlaban tur ceļā nedoties!

Sniegotos ceļa posmus tīra un kaisa ar pretslīdes materiāliem. Lai uzlabotu braukšanas apstākļus, ceļu uzturēšanas darbos iesaistītas 200 VAS Latvijas autoceļu uzturētājs ziemas dienesta tehnikas vienības. Kritiskos un īpaši apgrūtinātos braukšanas apstākļos uzturēšanas darbi var nebūt efektīvi, vai efekts var būt ļoti īslaicīgs, tāpēc aizputinājumi un apledojums var veidoties atkārtoti!

Īpaši apgrūtināti braukšanas apstākļi (sarkans apzīmējums LVC kartē) uz valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem ir visā Pierīgā, Kuldīgas, Talsu, Aizputes, Tukuma, Ogres, Limbažu, Cēsu, Valmieras, Alūksnes, Gulbenes, Ludzas, Rēzeknes, Preiļu un Krāslavas apkārtnē.

Visā pārējā Latvijās teritorijā braukšana ir apgrūtināta (zils apzīmējums LVC kartē).

Aicinām šodien plānot ievērojamu papildu laiku ceļam, kā arī izvērtēt iespēju atlikt braucienus, ja tie plānoti maršrutos, kur braukšanas apstākļi ir kritiski vai īpaši apgrūtināti – violetais un sarkanais apzīmējums LVC kartē: https://lvceli.lv/#_brauksanas_apstakli_ziema

Par apgrūtinātiem braukšanas apstākļiem vai citiem ar satiksmi un ceļu stāvokli saistītiem novērojumiem aicinām informēt VSIA Latvijas Valsts ceļi, zvanot pa diennakts bezmaksas informatīvo tālruni 80005555, kā arī uzņēmuma kontos sociālās saziņas tīklos Twitter un Facebook

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI