DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
06. februārī, 2023
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika

Sākas objektu pieteikšana skatei Gada labākā būve 2022

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Publicitātes foto

Skates Gada labākā būve Latvijā 2022 rīkotāji aicina iesniegt pieteikumus pērn pabeigto objektu vērtēšanai skates 25. jubilejas ciklā. Būves piesakāmas līdz 20.martam, ieskaitot.

Skates žūrija vērtēs pieteiktos objektus astoņās nominācijās: dzīvojamā jaunbūve; publiskā jaunbūve ar apakšnomināciju ražošanas ēka; pārbūve un atjaunošana; restaurācija; inženierbūve; ainava; koka būve; BIM objekts.

Skatei var izvirzīt būves Latvijā, kā arī Latvijas būvuzņēmēju būvētās ēkas ārzemēs, kas nodotas ekspluatācijā 2022.gadā. Objektus var pieteikt ikviena fiziska vai juridiska persona, Latvijas Būvkomersantu reģistrā reģistrēti būvuzņēmēji, nozares sabiedriskās organizācijas, pasūtītāji, projektētāji, pašvaldības, būvspeciālisti, kā arī žūrijas dalībieki.

Informācija par būvēm iesniedzama elektroniski, aizpildot pieteikumu vietnē gadabuve.lv. Pielikumi vai saites sūtāmas uz LBA e-pastu gadabuve@gmail.com. Vairāk informācijas par nominācijām un pieteikšanas kārtību skates nolikumā vietnē gadabuve.lv.

Žūrija pieteiktos objektus vērtēs trijās kārtās, pēdējā – būvju prezentācijas – būs brīvi pieejama ikvienam. Labāko 2022.gada objektu autorus apbalvos 2023.gada vasarā. Skates jubilejas ciklā notiks arī tradicionālā nozares konference, bērnu zīmējumu konkurss un iznāks gadagrāmata.

Skates galvenais partneris jau otro gadu ir zīmols Ceresit, to atbalsta arī uzņēmumi Saint-Gobain, Geberit, PERI, EJOT, Rotho Blaas, Alejas projekti un Landscape Construction.

Skati Gada labākā būve Latvijā 2022 rīko Latvijas Būvnieku asociācija un Latvijas Būvinženieru savienība sadarbībā 15 būvniecības nozares nevalstiskajām organizācijām, Būvniecības valsts kontroles biroju, VAS Valsts nekustamie īpašumi, Latvijas Pašvaldību savienību, Rīgas Tehniskā universitāti, Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitāti, Rīgas Celtniecības koledžu un RISEBA FAD.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI