DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
02. februārī, 2023
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Tiesu sistēma

Tieslietu padomes locekļi tiksies ar Rīgas pilsētas tiesas tiesnešiem

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Piektdien, 3. februārī, Tieslietu padomes priekšsēdētājs Aigars Strupišs un Tieslietu padomes priekšsēdētāja vietniece Dzintra Balta tiksies ar Rīgas pilsētas tiesas tiesnešiem. Tikšanās laikā plānots apspriest aktuālos Tieslietu padomes un tiesas darba jautājumus.

Vizītes ietvaros Tieslietu padomes priekšsēdētājs Aigars Strupišs informēs tiesnešus par Tieslietu padomes darbības stratēģiskajiem virzieniem un šī gada darba plāniem.

Tieslietu padomes locekļi ar tiesnešiem pārrunās arī tiesas organizatoriskos jautājumus, ņemot vērā to, ka Rīgas pilsētas tiesa darbu uzsāka 2022. gada 1. augustā pēc Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesas, Rīgas pilsētas Pārdaugavas tiesas un Rīgas pilsētas Latgales priekšpilsētas tiesas apvienošanas.

Tieslietu padome piedalās tiesu sistēmas politikas un stratēģijas izstrādē, kā arī tiesu sistēmas darba organizācijas pilnveidošanā. Tāpēc, lai nodrošinātu kvalitatīvu un nepastarpinātu dialogu ar tiesu varu, Tieslietu padomes locekļi ir tikušies arī ar Latgales, Zemgales, Vidzemes, Kurzemes un Rīgas apgabaltiesu, kā arī Ekonomisko lietu tiesas tiesnešiem. Tieslietu padomes locekļiem plānotas darba vizītes uz Administratīvo apgabaltiesu un citām pirmās instances tiesām.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI