DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
05. oktobrī, 2022
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

EPALE Kopienas konferences ietvaros 18. oktobrī norisināsies seminārs par mācīšanās kopienu pilnveides iespējām

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

No 18. līdz 20. oktobrim norisināsies ikgadējā EPALE tiešsaistes Kopienas konference, kuras ietvaros katrā EPALE Kopienas dalībvalstī notiek dažādi nacionālie pasākumi. Latvijā 18. oktobrī no plkst. 14.00 līdz 17.00 Zoom platformā notiks EPALE Akadēmijas seminārs par mācīšanās kopienu pilnveides iespējām.

Semināra mērķis ir sniegt praktiskas zināšanas pieaugušo izglītotāju darbā, definēt problēmas un rast risinājumus. Semināra mērķauditorija ir pieaugušo izglītotāji un citi interesenti. Nodarbības laikā notiks diskusijas un būs grupu darbs ar ekspertu iesaisti. Dalībnieki būs aicināti aktīvi iesaistīties un dalīties savā pieredzē un ieteikumos. Semināru vadīs Latvijas Universitātes Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātes Izglītības zinātņu un pedagoģisko inovāciju nodaļas profesore, andragoģijas pasniedzēja Ilze Ivanova.

Seminārs ir bez maksas, taču dalībnieku skaits - ierobežots. EPALE Latvija dos iespēju semināru noskatīties arī tiem interesentiem, kas nevarēs to apmeklēt klātienē, jo tiks veikts semināra ieraksts, kas pēc tam būs pieejams visiem, kuri reģistrēsies EPALE slēgtajā grupā. Tāpēc aicinām aizpildīt pieteikuma anketu arī tad, ja nevarat apmeklēt pasākumu konkrētajā dienā un laikā.

Interesenti semināram aicināti pieteikties līdz 13.oktobrim (ieskaitot)  šeit.

Visas plenārsesijas, paneļdiskusijas un EPALE sarunas būs pieejamas tiešsaistē EPALE platformā, kā arī EPALE FacebookLinkedIn un Twitter sociālo tīklu kontos.  

EPALE 2022. gada Kopienas konference šogad veltīta četrām tēmām:

  • Mācību kopienas;
  • Jaunie pieaugušie;
  • Inovatīvas pieejas prasmju revolūcijā;
  • Radošums un kultūra sociālajai kohēzijai.

Vairāk par EPALE Kopienas konferenci un tās programmu var uzzināt šeit.

Izglītības un zinātnes ministrijas Erasmus+ projekts “EPALE Nacionālais atbalsta dienests” nodrošina EPALE darbību latviešu valodā, veicinot nacionālā satura veidošanu, nodrošinot diskusiju un pieredzes apmaiņas vidi Latvijas pieaugušo izglītības profesionāļiem gan valsts mērogā, gan arī starptautiski.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI