DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
30. jūnijā, 2022
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Finanses

VID sveic Latgales 2021. gada lielākos nodokļu maksātājus

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Publicitātes foto

Valsts ieņēmumu dienests (turpmāk – VID) ik gadu sveic Latvijas labākos nodokļu maksātājus – gudros, godīgos, ilgtspējīgos un atbildīgos uzņēmējus, kas veido Latvijas ekonomikas pamatu. Šogad lielākie nodokļu maksātāji tiek godināti jau divdesmit ceturto gadu un šodien VID sveic Latgales plānošanas reģiona nodokļu maksātājus lielo, vidējo un mazo uzņēmumu kategorijā.

Ar patiesu prieku un pateicību VID sveic uzvarētājus Latgales reģionā:

  • AS “LATVIJAS MAIZNIEKS” ar iegūto “Nodokļu maksātāju gada balvu 2021” lielo uzņēmumu kategorijā Latgales plānošanas reģionā;
  • SIA “Light Guide Optics International” ar iegūto “Nodokļu maksātāju gada balvu 2021” vidējo uzņēmumu kategorijā Latgales plānošanas reģionā;
  • SIA “Daugavpils dzelzsbetons” ar iegūto “Nodokļu maksātāju gada balvu 2021” mazo  uzņēmumu kategorijā Latgales plānošanas reģionā.

VID ģenerāldirektore Ieva Jaunzeme norāda, ka šis apbalvojums ir pateicība par uzņēmumu veiktajiem maksājumiem pedagogu algām, iedzīvotāju veselības uzlabošanai, valsts aizsardzības stiprināšanai un citām ne mazāk būtiskām vajadzībām. “Jūs esat lieliski starpnieki starp patērētājiem un VID, vienlaikus algojot lielu darbinieku skaitu un godprātīgi par viņiem veicot sociālās iemaksas. Tāpat šādi uzņēmumi ir lielisks piemērs tam, ka tie uzņēmumi, kas ir gatavi strādāt, to var veiksmīgi darīt jebkurā mūsu valsts reģionā,” tā I. Jaunzeme.

Kopumā šogad VID pasniegs balvas 15 Latvijas uzņēmumiem, katrā no pieciem Latvijas reģioniem apbalvojot vienu uzņēmumu lielo, vienu - vidējo un vienu - mazo uzņēmumu kategorijā. Tuvākajā laikā balvas ceļos arī pie pārējo reģionu laureātiem.

Kā VID atzinību un pateicību par atbildīgo darbu, uzņēmumi arī šogad saņem jau tradicionālo un īpaši šim apbalvojumam darināto balvu, kuras vizuālais risinājums ir iekšējās izaugsmes un dzīvības simbols, kā arī Atzinības rakstu. Balvas kontekstā koks ir izvēlēts kā sekmīgas uzņēmējdarbības un ilgtspējīgas tautsaimniecības simbols, kas iezīmē ceļu no jaunas biznesa idejas rašanās brīdim līdz tās sekmīgai īstenošanai un attīstībai, tādējādi sniedzot ieguldījumu visas valsts ekonomikā un labklājībā.

2021. gada nodokļu maksātāju apbalvošanas nominācijas un izvērtēšanas kritēriji ir noteikti speciāli tam izstrādātajā nolikumā, kas pieejams VID tīmekļvietnes sadaļā “Uzņēmumiem / Labā prakse uzņēmējiem / Lielāko nodokļu maksātāju apbalvošana”.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI