DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
01. jūnijā, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Labklājība

Labklājības ministrs Gatis Eglītis reģionālajā vizītē apmeklēs Jēkabpils novadu

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Labklājības ministrs Gatis Eglītis trešdien, 1. jūnijā, dodas reģionālajā vizītē uz Jēkabpili. Viņam paredzēta tikšanās ar Jēkabpils novada domes priekšsēdētāju Raivi Ragaini, priekšsēdētāja vietnieku veselības un sociālo pakalpojumu jautājumos Aivaru Vanagu, Jēkabpils novada Sociālā dienesta vadītāju Larisu Laizāni, Jēkabpils novada Bāriņtiesas priekšsēdētāju Inu Gusāri un Sabiedrisko attiecību un digitālās komunikācijas nodaļas vadītāju Margitu Liepiņu.

Ministrs apmeklēs Jēkabpils Agrobiznesa koledžu, kur tiksies ar koledžas skolēniem, lai akcijas ietvaros “Atpakaļ uz skolu/ Atpakaļ uz Universitāti 2022” dalītos savā pieredzē. Ministrs pastāstīs, kādas priekšrocības sniedz Eiropas Savienība un kāda ir ekonomikas ietekme uz labklājības jomu.

Vizītes noslēgumā ministrs tiksies ar masu medijiem, lai atbildētu par labklājības jomas aktuālajiem jautājumiem. Gatis Eglītis apmeklēs arī kokapstrādes uzņēmumu “AmberBirch”, kas specializējies finierskaidu ražošanā, un Nodarbinātības valsts aģentūras Jēkabpils filiāli.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI