DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
02. februārī, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

Latvijas Zinātņu akadēmija aicina uz 2021. gada zinātnes sasniegumu konkursa laureātu virtuālo apbalvošanas ceremoniju!

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Publicitātes foto

Ceturtdien, 17. februārī, plkst. 15.00-17.00 Latvijas Zinātņu akadēmija (LZA) rīko 2021. gada nozīmīgāko zinātnes sasniegumu autoru un autoru kolektīvu virtuālo apbalvošanas ceremoniju! Ceremonijas norisei aicinām sekot tiešsaistē LZA Facebook vietnē.

2021. gada decembrī LZA par konkursa uzvarētājiem nosauca vienpadsmit darbus, bet vienpadsmit darbiem ar LZA Prezidija lēmumu piešķīra Latvijas Zinātņu akadēmijas Atzinības rakstus. Informācija par konkursa rezultātiem atrodama LZA tīmekļvietnē.

LZA organizētais konkurss 2021. gadā notika jau divdesmito gadu, tā pirmsākumi meklējami 2002. gadā, kad LZA pirmo reizi sāka apkopot un izvērtēt Latvijas zinātnē sasniegto gada griezumā, kā arī par konkursa rezultātiem informēt plašsaziņas līdzekļus un līdz ar to arī sabiedrību. Sākot no 2011. gada konkursa laureātiem tiek izsniegti īpaši diplomi, un īpašā svinīgā pasākumā piedalās ne tikai konkursa uzvarētāji, bet arī tā atbalstītāji, sponsori, mediju pārstāvji un plašs interesentu loks.

Latvijas Zinātņu akadēmija izsaka pateicību AS “Latvijas Finieris”, AS “Latvenergo”, holdingkompānijai “LNK Group”, SIA “Itera Latvija”, SIA “Roche Latvija”, SIA “SAKRET”un LR Zemkopības ministrijai par sniegto atbalstu!

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI