DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
28. oktobrī, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Ierobežota satiksme vairākās Rīgas ielās

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Darbu veicējiem uzdots nodrošināt ceļa zīmju izvietošanu, kā arī iedzīvotāju un uzņēmumu (kuri atrodas minētajā ielas posmā) transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma.

  • Ierobežos satiksmi un gājēju kustību Dzirnavu ielā

Saistībā ar kabeļu kanalizācijas tīklu izbūves darbiem no 1.novembra līdz 11.novembrim tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme un gājēju kustība Dzirnavu ielā, pie Dzirnavu ielas un Abrenes ielas krustojuma.

  • Ierobežos satiksmi Berģu ielā

Saistībā ar ūdensvada un kanalizācijas tīklu izbūves darbiem no 30.oktobra līdz 15.decembrim tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme Berģu ielā, posmā no Berģu ielas un Upesciema ielas krustojuma līdz ēkai Berģu ielā 80, satiksmi organizējot pa vienu brauktuves joslu un regulējot to ar luksoforu.

  • Ierobežos satiksmi Brīvības gatvē

Saistībā ar ūdensvada un kanalizācijas tīklu izbūves darbiem 29.oktobrī no plkst. 10.00 līdz plkst. 18.00 tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme Brīvības gatvē (virzienā uz pilsētas centru), posmā no ēkas Brīvības gatvē 445 līdz ēkas Brīvības gatvē 451.

  • Slēgs satiksmi Mazajā Zolitūdes ielā

Saistībā ar ūdensvada un kanalizācijas tīklu izbūves darbiem Imantā no 1.novembra līdz 20.decembrim tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Mazajā Zolitūdes ielā, posmā no Kurzemes prospekta līdz Dunalkas ielai.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI