DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
28. septembrī, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Finanses

Latvijas Banka piedāvās 2 eiro piemiņas monētu "Latgales keramika" un "Latvija de iure 100" tīstokļus

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Otrdien, 5. oktobrī, Latvijas Banka interneta vietnē e-monetas.lv piedāvās divas 2 eiro piemiņas monētas apgrozības kvalitātē (monētas tīstokļos), kas veltītas Latgales keramikai (emitēta 2020. gadā) un Latvijas Republikas atzīšanas de iure 100. gadadienai (emitēta 2021. gadā).

Būtiski! Monētas būs pieejamas tikai internetā un tikai tīstokļos (vienā tīstoklī – 25 monētas). Lai monētas savā īpašumā varētu iegūt iespējami plašāks interesentu loks, noteikts iegādes limits vienai personai – viens tīstoklis no katra veida monētas.

Covid-19 pandēmijas dēļ 2 eiro piemiņas monētu tīstokļi būs pieejami tikai tīmekļvietnē e-monetas.lv no 5. oktobra plkst. 12.00. Tīmekļvietnē e-monetas.lv veikto pirkumu saņemšana būs iespējama ar pasta starpniecību (tikai Latvijas teritorijā) vai klātienē Latvijas Bankas kasēs Rīgā, K.Valdemāra ielā 1B.

Tirāža apgrozības kvalitātē – 400 000 eksemplāru monētai "Latgales keramika" un 400 000 eksemplāru monētai "Latvija de iure 100".

Lai nodrošinātu izlīdzinātu klientu plūsmu, pasūtījumu saņemšanai Latvijas Bankas kasēs tiks piemērots izlīdzinātais grafiks – pasūtījuma apstiprinājumā klients tiks informēts par datumu, sākot ar kuru varēs saņemt pasūtījumu kasēs.

Jāņem vērā, ka gadījumā, ja valstī tiks ieviesti papildu ierobežojumi attiecībā uz pakalpojumu sniegšanas kārtību (prasība pēc Covid-19 sertifikāta), var tikt mainīta arī monētu izsniegšanas kārtība.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI