DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
27. septembrī, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Robežšķērsošana

Ārkārtējās situācijas pārvarēšanā ir iesaistīti Valsts robežsardzes koledžas kinoloģi ar dienesta suņiem

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Ārkārtējās situācijas uz Latvijas Republikas un Baltkrievijas Republikas valsts robežas pārvarēšanā ir iesaistīti Valsts robežsardzes koledžas kinologi ar dienesta suņiem, lai nodrošinātu Ministru kabineta 10.08.2021. rīkojuma Nr.518 “Par ārkārtējās situācijas izsludināšanu” nosacījumus – atturētu trešo valstu pilsoņus no nelikumīgas Latvijas– Baltkrievijas valsts robežas šķērsošanas no Baltkrievijas Republikas valsts teritorijas.

No ārkārtējās situācijas izsludināšanas brīža Valsts robežsardzes koledžas Kinoloģijas dienesta kinologi ar cilvēka smaržas meklēšanas specializācijas dienesta suņiem sniedz atbalstu Valsts robežsardzes Daugavpils pārvaldei. Sadarbībā ar robežsargiem no citām Valsts robežsardzes pārvaldēm un Nacionālo bruņoto spēku karavīriem, ir novērsti vairāku cilvēku grupu, kuras vēlējās caur Latviju nokļūt Rietumeiropas valstīs, mēģinājumi nelikumīgi šķērsot Latvijas – Baltkrievijas valsts robežu.

Sarežģītos laika apstākļos, uz Latvijas Republikas un Baltkrievijas Republikas valsts robežas, Valsts robežsardzes koledžas Kinoloģijas dienesta kinologi un viņu uzticīgie palīgi – dienesta suņi, parādīja sevi un savas darba iemaņas augstākajā līmenī.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI