DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
27. septembrī, 2021
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika

Atvērta pieteikšanās LTRK Kurzemes biznesa kluba pasākumam

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Latvijas lielākās uzņēmēju biedrības Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK)  Kurzemes reģiona nodaļa partnerībā ar Kuldīgas novada pašvaldību aicina uzņēmējus pieteikties dalībai LTRK Kurzemes biznesa kluba pasākumā, kura galvenā tēma ir virzība uz Zaļo kursu. Dalībai  pasākumā, kas notiks 6. oktobrī "Zoom" platformā, iespējams pieteikties līdz 4. oktobrim.

LTRK Kurzemes biznesa kluba pasākumā "Kuldīgas attīstības aģentūras" Uzņēmējdarbības attīstības speciāliste  Elīna Voika sniegts jaunizveidotā Kuldīgas novada uzņēmējdarbības vides raksturojumu, bet LTRK viceprezidents un Latvijas Kokrūpniecības Federācijas izpilddirektors Kristaps Klauss vērtēs Zaļā kursa ietekmi uz uzņēmējdarbību.

"Zaļais kurss nav nekas jauns. Tajā iekļautās stratēģijas, domāšanas veids un procesi ir sākušies jau ļoti sen, - piemēram, siltumnīcefekta gāzu (SEG) emisiju stāsts un bioloģiskās daudzveidības aizsardzības pasākumi. Protams, Zaļajā kursā ir iekļauta arī virkne jaunu lietu. Pret Zaļā kursa stratēģiskajiem mērķiem man kopumā nav iebildumi. Pamatā kreņķis ir par to, ka vairums pret šīm lielajām biznesa un politikas izmaiņām attiecas vieglprātīgi. Ir skaidrs, ka būs jaunas biznesa iespējas, bet nekur nav teikts, ka to darīs "no zemes virsas noslaucītie" esošie Latvijas uzņēmumi un uzņēmēji," secina K. Klauss. Viņš lēš, ka, salīdzinot ar Zaļā kursa ietekmi,  finanšu sistēmas "kapitālais remonts" ir tikai "ziediņi".

Pasākuma noslēgumā notiks paneļdiskusija "Zaļais kurss", kurā piedalīsies K. Klauss, SIA "Ventspils nafta termināls" Termināļa vadītājs Kaspars Liepiņš un biedrības "Zemnieku Saeima" valdes priekšsēdētāja vietniece Maira Dzelzkalēja – Burmistere.

LTRK biznesa klubu pasākumi ir sadarbības un kontaktu apmaiņas platforma Latvijas uzņēmējiem, kurā notiek diskusijas ar dažādu nozaru profesionāļiem valsts un pašvaldības pārstāvjiem par aktualitātēm uzņēmējdarbībā, kā arī tiek apgūtas jaunas zināšanas praktiskos semināros.

Dalība pasākumā ir bezmaksas, tajā piedalīties ir aicināts ikviens Latvijas uzņēmējs! Reģistrācija atvērta līdz 4. oktobrim.

Reģistrācijas saite: https://www.mitto.me/ltrk-kbk-kuldiga/register

Plašāka informācija: https://ieej.lv/IPbKp

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI