DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
13. septembrī, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

LiepU studentu izstrādātais produkts gūst klientu interesi izstādē “Riga Food 2021”

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

No 9. līdz 11. septembrim Ķīpsalas izstāžu centrā BT1 norisinājās ikgadējā pārtikas nozares izstāde “Riga Food 2021”. Tā ir lielākā pārtikas nozares izstāde Baltijā.

Sadarbībā ar Latvijas Tehnoloģisko centru pasākuma dalībnieku vidū bija arī Liepājas Universitātes studiju programmu “Viedās tehnoloģijas un mehatronika” 2. kursa students Jānis Dunkers un studiju programmas “Vides inovāciju tehnoloģijas” 2. kursa studente Anete Zauka, kuri prezentēja savu projektu – inovatīvu augļu un dārzeņu žāvētāju. Abi studenti žāvētāja izstrādi veic projektā “Kurzemes inovāciju granti” jeb KInGS.

Projekta autori atzīst, ka izstādes laikā apstiprinājās potenciālo klientu interese par produktu, gūtas nenovērtējamas atziņas un kontakti ar investoriem, sertificēšanas un testēšanas iestāžu pārstāvjiem, vairumtirgotājiem. Jau šonedēļ notiks pirmā tikšanās ar potenciālo pircēju.

Savukārt studiju programmas “Viedās tehnoloģijas un mehatronika” direktors Uldis Žaimis uzsver: “Darbu pie projekta studenti uzsāka pavasarī, un tagad jau notiek tikšanās ar pircēju – tas ir fantastisks piemērs! Mūsu programmās ir praktiskie kursi un šis ir rezultāts, kāds tajos būtu jāsasniedz.”

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI