DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
26. jūlijā, 2021
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības
2
2

Seniori un iedzīvotāji “brīvās rindas” laikā uz vakcināciju var ierasties bez iepriekšēja pieraksta un bez ārsta nosūtījuma

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Senioru vakcinācija bez iepriekšēja pieraksta notiks no plkst. 9.00 līdz 10.00 šādos datumos:

Rīgas Centrāltirgus Gastronomijas paviljonā (Centrāltirgus ielā 3-1, ieeja no kanāla puses) no 26. jūlija līdz 1.augustam vakcinācija notiks ar “Pfizer/Biontech” vakcīnu.

Rīgas Kongresu namā (Krišjāņa Valdemāra ielā 5) no 26. jūlija līdz 31. jūlijam vakcinācija notiks ar “Pfizer/Biontech” vakcīnu.

Atta centrā (Krasta ielā 60) vakcinācija notiks ar “Pfizer/Biontech” un  “Moderna” vakcīnām no 26., 27., 28. jūlijā un 30. jūlijā.

Rīgas Dzemdību namā (Miera ielā 45) seniori bez iepriekšēja pieraksta var saņemt “Pfizer/Biontech” vakcīnu darba dienās no plkst. 10.00-12.00.

No plkst. 13.00 līdz 17.30 Rīgas Kongresu namā un Rīgas Centrāltirgus Gastronomijas paviljonā turpinās iedzīvotāju vakcinācija pēc “brīvās rindas“ principa. Vakcinācija notiks ar “Pfizer/Biontech” vakcīnu.

Seniori un iedzīvotāji “brīvās rindas” laikā var ierasties bez iepriekšēja pieraksta un bez ārsta nosūtījuma. Pirms vakcinācijas ārstniecības persona izvērtēs vakcinējamā veselības stāvokli un konsultēs par vakcīnas iedarbību. Uz vakcināciju līdzi jāņem personu apliecinošs dokuments (pase vai ID karte) un jāierodas tādā apģērbā, kas ļauj viegli atbrīvot plecu. Aicinām ņemt līdzi dzeramo ūdeni, ar ko veldzēt slāpes šajā īpaši karstajā laikā.

Turpinās vakcinācija arī tirdzniecības centros: T/C “Galleria Riga” (Dzirnavu ielā 67), T/C “Galerija Centrs” (Audēju ielā 16), T/C “Domina” (Ieriķu ielā 3), T/C “Akropole” (Maskavas ielā  257), T/C “Origo” (Stacijas laukumā 4) un T/C “Alfa” (Brīvības gatvē 372), T/C “Rīga Plaza”(Mūkusalas iela 71), T/C “Dole” (Maskavas iela 357). Tirdzniecības centros uz vakcināciju var ierasties, gan iepriekš reģistrējoties uz konkrētu laiku vietnē manavakcina.lv vai zvanot pa tālruni 8989, gan arī bez iepriekšējā pieraksta. Laikā no plkst. 10.00 līdz 11.00 seniori tiks apkalpoti prioritāri. Par vakcīnas veidu jāinteresējas konkrētajā tirdzniecības centrā.

Epidemioloģiskās uzraudzības dati apstiprina klīniskajos pētījumos iegūto informāciju, ka vakcinācija efektīvi samazina inficēšanās, hospitalizācijas un nāves risku Covid-19 infekcijas rezultātā.

 

Labs saturs
2
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI