DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
26. aprīlī, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

Valsts svētku brīvdienās strādās atsevišķas pasta nodaļas

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

2021.gada valsts svētku brīvdienās – 1. un 4.maijā – pasta pakalpojumus sniegs atsevišķas Latvijas Pasta nodaļas lielākajos tirdzniecības centros. Pirmdien, 3.maijā, atvērtās pasta nodaļas strādās saskaņā ar sestdienas darba režīmu, izņemot atsevišķas pasta nodaļas, kurām šajā dienā būs mainīts darbalaiks. Savukārt pārceltajā darbdienā sestdien, 8.maijā, pasta nodaļas strādās saskaņā ar pirmdienas darba režīmu, izņemot atsevišķas nodaļas, kurām šajā dienā būs mainīts darbalaiks. 8.maijā tiks piegādāti arī sūtījumi.

Valsts noteiktajās svētku brīvdienās – Darba svētkos 1.maijā un Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienā 4.maijā – atvērtas būs atsevišķas pasta nodaļas lielākajos tirdzniecības centros. Brīvdienās strādājošo pasta nodaļu saraksts un to darbalaiki pieejami šeit.

Lai iedzīvotājiem būtu iespēja izbaudīt vairākas atpūtas dienas pēc kārtas, maijā ir pārcelta viena darbdiena – pirmdiena, 3.maijs, ir pārcelta uz sestdienu, 8.maiju. Pasta nodaļas, kas būs atvērtas pirmdien, 3.maijā, strādās saskaņā ar sestdienas darba režīmu, savukārt sestdien, 8.maijā, Latvijas Pasts strādās atbilstoši pirmdienas grafikam un iedzīvotājiem piegādās sūtījumus. Atsevišķām pasta nodaļām 3. un 8.maijā būs mainīts darbalaiks – šo nodaļu saraksts un darbalaiki pieejami šeit.

Brīvdienās sūtījumu saņemšanai un nosūtīšanai būs izmantojami vairāki desmiti Latvijas Pasta pakomātu visā valsts teritorijā atbilstoši tirdzniecības centru vai pakomātu pieejamībai noteiktajiem darbalaikiem. Informācija par Latvijas Pasta pakomātu tīklu pieejama te.

Priecīgus svētkus!    

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI