DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
30. martā, 2021
Lasīšanai: 4 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

No 1. aprīļa Rīgā daļēji mainīsies sabiedriskā transporta biļešu tirdzniecības vietas

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

“Rīgas satiksme” informē, ka, no ceturtdienas, 1. aprīļa Rīgā daļēji mainīsies tirdzniecību vietu, kurās var iegādāties sabiedriskā transporta biļetes un papildināt e-talonus, saraksts. Arī turpmāk sabiedriskā transporta biļetes Rīgā varēs iegādāties SIA “Narvesen Baltija” (137 vietas), VAS “Latvijas Pasts” (12 vietas), SIA “MAXIMA Latvija” (83 vietas), SIA “Circle K Latvia” (22 vietas), SIA “ELKES” (1 vieta), SIA “G.A.L.” (3 vietas), SIA “VALDLAUČI” (1 vieta), SIA “VELFE” (1 vieta) un SIA “VITA mārkets” veikals “Elvi” (7 vietas) un SIA “Anvis” veikals “Elvi” (2 vietas), tomēr pircējiem jāņem vērā, ka atsevišķas tirdzniecības vietas ir mainījušās un ar aktuālo tirdzniecības vietu sarakstu var iepazīties https://www.rigassatiksme.lv/lv/biletes/bilesu-tirdzniecibas-vietas/. Papildus iepriekš minētajām tirdzniecības vietām no 1. aprīļa sabiedriskā transporta biļetes varēs iegādāties SIA “RIMI LATVIA” (60 vietas), SIA “AMBER DISTRIBUTION LATVIA” veikali “LATVIJAS BALZAMS” (18 vietas) un “LB SPIRITS & WINE OUTLET” (5 vietas), SIA “PROEVER” (1 vieta), SIA “VISS KĀRTĪBĀ” (1 vieta) un SIA “LENOKA” veikali “MEGO” (43 vietas).

Izmaiņas biļešu tirdzniecības vietās notikušas, jo 2021. gada 5. februārī tika izsludināts atklāts konkurss “Rīgas pilsētas sabiedriskā transporta viedkaršu un viedbiļešu izplatīšana” (iepirkuma ID Nr. RIGASK 2021/1). Atklātajā konkursā varēja pieteikties tirgotāji, kas vēlējās veikt biļešu izplatīšanu savās mazumtirdzniecības vietās un kuru tirdzniecības vietu infrastruktūra ļāva tehniski veikt biļešu tirdzniecības terminālu pieslēgšanu. Konkurss tika dalīts vairākās iepirkuma lotēs, balstoties uz apkaimēs esošo iedzīvotāju blīvumu, sabiedriskā transporta intensitāti un sabiedriskā transporta pieturvietu skaitu, kā arī jau esošo biļešu pārdošanas automātu un klientu apkalpošanas centru atrašanos noteiktā apkaimē.

Ņemot vērā atklātā konkursa rezultātus, no 1. aprīļa Rīgā daļēji mainīsies biļešu izplatīšanas vietas. Tā, piemēram, Juglas apkaimē sabiedriskā transporta biļetes vairs nevarēs iegādāties trijos SIA “Narvesen Baltija” tīkla veikalos, taču šajā apkaimē tās varēs iegādāties trijos RIMI veikalos, trijos MEGO veikalos un četros MAXIMA veikalos, kā arī vienā CIRCLE K degvielas uzpildes stacijā. Atsevišķas izmaiņas notikušas arī citās Rīgas apkaimēs.

“Rīgas satiksme” informē, ka biļešu pārdošanas terminālu uzstādīšana jaunajās tirdzniecības vietās notiks pakāpeniski – vismaz divu nedēļu ietvarā. Līdz ar to lūgums sekot līdzi informācijai par aktuālajām tirdzniecības vietām, kas aprīkotas ar biļešu tirdzniecības termināliem, https://www.rigassatiksme.lv/lv/biletes/bilesu-tirdzniecibas-vietas/.

Plašāku informāciju par „Rīgas satiksmes” piedāvātajiem pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem un citiem jaunumiem var saņemt interneta mājas lapā www.rigassatiksme.lv vai sociālajos tīklos „twitter”, „facebook”.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI