DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
15. jūlijā, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības
1
1

Pagarinās termiņu, kurā iedzīvotāji var pieteikties līdzfinansējumam par ūdens un kanalizācijas pieslēgumiem

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Trešdien, 15. jūlijā, Rīgas pašvaldības pagaidu administrācija apstiprināja grozījumus saistošajos noteikumos “Par Rīgas pilsētas pašvaldības līdzfinansējumu nekustamā īpašuma pieslēgšanai centralizētajai kanalizācijas un ūdensapgādes sistēmai”. Grozījumi paredz  līdz 2021. gada 31. martam pagarināt termiņu, līdz kuram  fiziskās un juridiskās personas var ierīkot ūdens un kanalizācijas pieslēgumus un saņemt pašvaldības līdzfinansējumu izdevumu kompensēšanai.

Grozījumi veikti, lai veicinātu to dzīvojamo māju, kurām ES Kohēzijas fonda līdzfinansētā projekta “Ūdenssaimniecības attīstība Rīgā, 4. kārta” ietvaros Rīgas pilsētas administratīvajā teritorijā Mārupē, Katlakalnā un Bolderājā ir izbūvēti centralizētās kanalizācijas un ūdensapgādes sistēmas atzari, pieslēgšanu centralizētajai kanalizācijas sistēmai vai centralizētajai kanalizācijas un ūdensapgādes sistēmai. Līdz šim noteiktais temiņš bija  2020. gada 30. septembris.

Termiņš pagarināts arī tādēļ, ka Covid-19 ārkārtas situācijas dēļ, nekustamo īpašumu īpašniekiem bija ierobežota iespēja realizēt nekustamo īpašumu pieslēgumu būvniecības darbus, tajā skaitā normatīvajos aktos noteiktās nepieciešamās dokumentācijas saskaņošanu.

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI