DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
13. jūlijā, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības
1
1

Pirmo reizi Ādažos – vēl nebijusi vasaras koncertsērija Gaujas parkā

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

FOTO: Gaujas parks

Priecājoties atkal tikties klātienē ar saviem klausītājiem, iemīļoti un atzīti mūziķi kopā ar Ādažu Kultūras centru šajā visiem neierastajā laikā ir izveidojuši Ādažos nebijušu projektu “Gaujas parka koncertsērija”, kurā 3 neaizmirstamus vasaras vakarus pēc kārtas ar saviem klausītājiem tiksies dažādi mūziķi. Katrs muzikālais vakars iecerēts pavisam atšķirīgās noskaņās. 30.jūlijā plkst. 21.00 koncertsēriju atklās brīnišķīgās balss īpašniece un komponiste LINDA LEEN kopā ar talantīgo ģitāristu Rihardu Lībieti, pēc tam piektdienas vakarā hītiem bagātā grupa OTRA PUSE un Antra Stafecka, bet koncertsēriju noslēgs visiem zināmā grupa THE SOUND POETS.

Visi koncerti notiks skaistās upes krastā, Gaujas parkā, kur no baltās ūdensrozes zieda uzplaukusi upes dvēsele. Tieši Gauja iedvesmojusi Ādažu Kultūras centra radošo kolektīvu šim lieliskajam projektam. “Šajā laikā mums, kultūras cilvēkiem, jābūt kā Gaujai, kas, neskatoties ne uz ko, pati sev izlauž ceļu, bagātinot apkārtējos ar skaistiem stāvkrastiem un klintīm,” atzīst Ādažu Kultūras centra pārstāve Signija Roze.

Katrs koncerts ilgums aptuveni pusotru stundu, un tiks izpildīti gan klausītājiem iemīļoti skaņdarbi, gan ne tik zināmas dziesmas no mākslinieku daiļrades.

Lai atmosfēru padarītu vēl īpašāku, pasākuma organizatori aicina ņemt līdzi savus plediņus, segas un krēslus, kā arī izvēlēties laikapstākļiem atbilstošu apģērbu, jo koncerti notiks zem naksnīgās debess. Pasākuma teritorijā darbosies arī kafejnīca. Ieeja pasākumā būs no plkst.20.00.

Gaujas Parka koncertsērijas apmeklētājiem biļetes ir iespējams iegādāties gan uz vienu koncertu, gan uz visu koncertsēriju. Sakarā ar pulcēšanās ierobežojumiem biļešu skaits ir ierobežots. Vietas nav numurētas. Biļetes jāiegādājas katram apmeklētājam!

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI