DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
08. jūlijā, 2020
Lasīšanai: 5 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Piedalies Ķekavas velobraucienā 2020!

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Jau pēc mēneša, 8. augustā, Latvijas kausa ietvaros notiks otrais Ķekavas velobrauciens ar četrām dažādām distancēm, kur īsākā būs 400 metri un garākā - 80 kilometri. Ja esi izlēmis startēt kādā no Ķekavas velobrauciena distancēm, piereģistrē savu dalību interneta vietnē sports.kekava.lv līdz 3. augusta plkst. 24.00.

Sacensības rīko Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūra sadarbībā ar Latvijas riteņbraukšanas federāciju, un tās notiek saskaņā ar Starptautiskās Riteņbraukšanas savienības noteikumiem.

Ķekavas novada domes priekšsēdētāja Viktorija Baire: ”Pēc pagājušajā gadā veiksmīgi noorganizētā pirmā Ķekavas velobrauciena, kā arī dalībnieku un līdzjutēju pozitīvajām atsauksmēm nolēmām, ka arī 2020.gadā vēlamies aicināt visus velomīļus un aktīvā dzīvesveida piekritējus uz Ķekavu, lai sportiskā gaisotnē pavadītu dienu svaigā gaisā! Lai gan Covid-19 infekcijas dēļ velobraucienu no maija pārcēlām uz augustu, ceram uz labvēlīgiem laikapstākļiem, lai mēs visi kopā varētu lieliski izbaudīt sacensības trasē un atpūsties aktivitāšu zonā!”

Ķekavas novada sporta svētku velobrauciena dalībniekiem atkarībā no vecuma un sportiskās sagatavotības ir iespēja piedalīties kādā no četrām disciplīnām. Rūdītākie riteņbraucēji varēs pārbaudīt savu meistarību velobrauciena visgarākajā – “ISOSTAR sporta distancē” - 80 km garumā, kas divos apļos vīsies no Ķekavas caur Daugmali un Baldoni, atgriežoties starta vietā Ķekavā. Šajā distancē ar naudas un atbalstītāju balvām tiks apbalvoti ātrākie seši braucēji un sešas braucējas. Pirmās vietas ieguvējs  saņems 100 eiro lielu naudas balvu.  

Ikviens aktīvā dzīvesveida piekritējs aicināts piedalīties vispopulārākajā no distancēm- 45 km garajā Putnu fabrikas Ķekava tautas distancē “Stiprie stilbiņi”, līdzīgi kā sporta distancē, mērojot ceļu no Ķekavas uz Daugmali un Baldoni, finišējot Ķekavā.  Ātrākie trīs dalībnieki sieviešu un vīriešu grupā saņems velobrauciena atbalstītāju sarūpētās dāvanas.

Savukārt aktīvā brīvā laika pavadīšanas cienītājiem, jo īpaši sportiskajām ģimenēm tiks piedāvāta īpašā “Ķekavas avots” ģimenes distance”, kurā ikviens aktīvā dzīvesveida piekritējs varēs izbaudīt velopiedzīvojumu 7 km garumā pa Ķekavu, piedalīties loterijā un saņemt balvas organizatoru noteiktajās īpašajās nominācijās. Tāpat kā pērn, arī šogad Ķekavas velobraucienā būs padomāts arī par pašiem mazākajiem, kas varēs startēt “Herkuless bērnu distancē” un saņemt veicināšanas balviņas.

Paralēli riteņbraukšanas sacensībām visas dienas garumā bez maksas notiks dažādas aktivitātes gan pieaugušajiem, gan mazajiem apmeklētājiem. Bērnus iepriecinās grandiozā putu ballīte, radošās darbnīcas, piepūšamās atrakcijas, kā arī sportisko aktivitāšu pasākums “Stiprais cālis”, savukārt enerģiju varēs uzņemt degustējot garšīgo A/S „Putnu fabrika Ķekava” produkciju.

Cilvēkiem ar kustību traucējumiem, uzrādot invalīda apliecību, dalība sacensībās ir bez maksas, savukārt Ģimenes 3+ karšu īpašniekiem 50% atlaide. Obligāta iepriekšēja pieteikšanās e-pastā velobrauciens@kekava.lv.

Ar Ķekavas velobrauciena nolikumu var iepazīties interneta vietnē http://sports.kekava.lv. Plašāka informācija, rakstot uz e-pastu: velobrauciens@kekava.lv. Atgādinām - līdz 26. jūlijam būs spēkā īpaši izdevīga dalības maksa, savukārt pieteikšanās sacensības dienā būs par paaugstinātu maksu. 

Vienlaikus aicinām dalībniekus un līdzjutējus ievērot aktuālos Covid-19 infekcijas ierobežošanas pamatprincipus un piesardzības pasākumus, kā arī iepazīties ar velobrauciena dienā paredzētajiem ceļu satiksmes ierobežojumiem. Ķekavas velobrauciens notiks 8. augustā plkst. 11.00 - 16.00, reģistrācija - no plkst. 9.00, bet apbalvošana - plkst. 16.00 sporta laukumā “Fortius”, pie Ķekavas sporta kluba,  Ķekavā, “Bultas”. 

Ķekavas velobraucienu atbalsta – A/S “Putnu fabrika Ķekava”, “Ķekavas avots”, “Isostar”, “Herkuless”, “TU saldējums”, “Bella Happy”, “Bella, Piebalgas alus”, T/C “Liiba”, “Ādažu čipsi”, „ŠKODA” automašīnu oficiālais pārstāvis Latvijā – „GREEN MOTORS”, “Rīgas šampanietis”, “My fitness”, “Hanzas maiznīca”, “Ņamma”.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI