DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
28. jūnijā, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

No 29. jūnija tiks atjaunota 11. maršruta tramvaja kustība un mainīta 9. maršruta autobusa kustība

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

No pirmdienas, 29. jūnijā, plānots atjaunot sabiedriskā transporta kustību pār Brasas pārvadu. „Rīgas satiksme” informē, ka tiks atjaunota 11. tramvaja kustība un būs izmaiņas 9. autobusa maršrutā.

Kā jau iepriekš ziņots, 9. jūnija dienas vidū tika slēgta 11. maršruta tramvaja kustība. Lai nodrošinātu pasažieru pārvadāšanu tika izveidots 11T. autobuss, kas kursēja maršrutā „Ausekļa iela – Mežaparks”. Ar pirmdienu, 29. jūniju, 11. maršruta tramvajs atsāks kursēt maršrutā „Ausekļa iela – Mežaparks”.

Atgādinām, ka no 1. jūlija darba dienās un no 4. jūlija brīvdienās noteiktas izmaiņas 11. maršruta tramvaja kustības sarakstos.

9. maršruta autobusi:

  • virzienā no Abrenes ielas kursēs pa maršrutu līdz Miera ielai, tālāk pa Miera ielu, pāri Brasas tiltam, pa Gaujas ielu un tālāk uz Mežaparku pa maršrutu;
  • virzienā no Mežaparka kursēs pa maršrutu līdz Gaujas ielai, tālāk pa Gaujas ielu, pāri Brasas tiltam, pa Miera ielu un tālāk uz Abrenes ielu pa maršrutu.

9. maršruta autobuss pieturēs Miera ielas pieturvietās „Kazarmu iela” un „Brasas stacija”, taču tiks slēgta sabiedriskā transporta pieturvieta Klusajā ielā pie Klijānu ielas.

 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI