Pasākuma programma:
LIVE RĪGA GASTRONOMIJAS NOZARES ATBALSTA PLĀNI (LV) (10:30-10:45)
Jānis Jenzis / Rīgas Tūrisma Attīstības Birojs, valdes priekšsēdētājs
Anna Blaua / Rīgas Tūrisma Attīstības Birojs, vecākā sabiedrisko attiecību projektu vadītāja
PRAKTISKA INFORMĀCIJA ĒDINĀŠANAS UZŅĒMUMIEM (LV) (10:45-11:00)
Andrejs Aronovs / Rīgas pašvaldības policija, priekšnieka vietnieka p.i.
Tatjana Marčenkova / PVD Pārtikas izplatīšanas uzraudzības daļas vadītāja
NENOSLĪKT KOVIDĀ (LV) (11:00-11:20)
Aigars Nords / Rimi Rīgas maratona un Riga Wine&Champagne organizators
EXPLORING THE LATEST FOOD TRAVEL INDUSTRY TRENDS (ENG) (11:20 – 11:40)
Ēriks Volfs / World Food Travel Association, izpilddirektors
KAS NOTIEK RĪGĀ? (ENG) (11:40 - 12:00)
Deniss Ivankovs / Pavāru klubs, valdes loceklis
Leons Baums / Grand Hotel Kempinski Riga, ģenerāldirektors
Matīss Aleksandrovs / Jauno pavāru kustības pārstāvis
Rīgas Tūrisma Attīstības Birojs lūdz reģistrēties pasākumam, izmantojot šo saiti: https://www.mitto.me/rtab-gastronomijas-vebinars/pieteikties
Informācija par pievienošanos vebināram tiks nosūtīta pirms pasākuma 3.jūnijā no e-pasta partneriem@liveriga.lv uz e-pastu, kas tiks norādīts reģistrācijas formā.
Nākamais vebinārs “Vēstnešu programma kā darījumu un pasākumu tūrisma sastāvdaļa” notiks 10.jūnijā, plkst. 10:30. Informācija sekos!