DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
08. aprīlī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme
1
1

Saņem no līzinga izpirkta transportlīdzekļa reģistrācijas apliecību pa pastu

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

CSDD klientiem e-pakalpojumos piedāvā jaunu iespēju - no līzinga izpirktu transportlīdzekli reģistrēt turētāja īpašumā e.csdd.lv un saņemt transportlīdzekļa reģistrācijas apliecību pa pastu.

Lai veiktu šo darbību, pēc tam, kad līzinga kompānija izdarījusi atzīmi reģistrā, turētājs (nu jau transportlīdzekļa jaunais īpašnieks):

  1. e.csdd.lv sadaļā “Reģistrācijas apliecības saņemšana” https://e.csdd.lv/pietregapliec/ noformē iesniegumu īpašnieka maiņas reģistrācijai un jaunas reģistrācijas apliecības saņemšanai;
  2. norāda adresi, uz kuru nosūtāms jaunais dokuments.

CSDD pēc pieteikuma saņemšanas nosūta jauno reģistrācijas apliecību uz norādīto adresi divu darba dienu laikā. Pakalpojums pieejams tikai sūtījumiem Latvijas teritorijā. Reģistrācijas apliecība tiek sūtīta kā vienkāršs pasta sūtījums; papildus izmaksas par šo pakalpojumu – 1,98 eiro.

Līdz šim, ja transportlīdzeklis bija reģistrēts līzinga kompānijas īpašumā un reģistrētais turētājs to bija izpircis, īpašnieka maiņas reģistrāciju varēja veikt tikai klātienē CSDD klientu apkalpošanas centrā.

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI