DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
06. aprīlī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Nedēļas nogale uz valsts robežas un valsts iekšienē

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Piektdien, 3. aprīlī, Valsts robežsardzes amatpersonas uz ārējām robežām un valsts iekšienē konstatēja 14 likumpārkāpējus.

Uz ārējām robežām konstatēti 5 robežpārkāpēji.

Par pārkāpumiem transportlīdzekļu un kuģošanas līdzekļu ekspluatācijas jomā Valsts robežsardzes amatpersonas saukušas pie administratīvās atbildības (vai liegušas šķērsot robežu) 9 personas – piecus Baltkrievijas, trīs Latvijas un  vienu Lietuvas pilsoni.

Sestdien, 4. aprīlī, Valsts robežsardzes amatpersonas uz ārējām robežām un valsts iekšienē konstatēja 14 likumpārkāpējus.

Uz ārējām robežām konstatēti 4 robežpārkāpēji, tajā skaitā Pāternieku robežkontroles punktā konstatēts Latvijā ieceļojošs Baltkrievijas pilsonis bez derīgas vīzas vai uzturēšanās atļaujas. Persona atgriezta uz izceļošanas valsti.

Par pārkāpumiem transportlīdzekļu un kuģošanas līdzekļu ekspluatācijas jomā Valsts robežsardzes amatpersonas saukušas pie administratīvās atbildības (vai liegušas šķērsot robežu) 10 personas – piecus Baltkrievijas, trīs Latvijas, vienu Ukrainas un  vienu Krievijas pilsoni.

Svētdien, 5. aprīlī, Valsts robežsardzes amatpersonas uz ārējām robežām un valsts iekšienē konstatēja 12 likumpārkāpējus.

Uz ārējām robežām konstatēti 8 robežpārkāpēji, tajā skaitā Silenes robežkontroles punktā konstatēts Latvijā ieceļojošs Baltkrievijas pilsonis bez derīga ceļošanas dokumenta. Persona atgriezta uz izceļošanas valsti.

Par pārkāpumiem transportlīdzekļu un kuģošanas līdzekļu ekspluatācijas jomā Valsts robežsardzes amatpersonas saukušas pie administratīvās atbildības (vai liegušas šķērsot robežu) 4 personas – trīs Baltkrievijas un  vienu Ukrainas pilsoni.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI