DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
10. martā, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Noziedzība

VP aizdomās par zādzībām no transportlīdzekļiem Kazdangas pagastā aiztur četras personas

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Pagājušajā nedēļā Valsts policijā saņemta informācija par to, ka Kazdangas pagastā ir notikušas zādzības no transportlīdzekļiem, no tiem nolejot degvielu, kā arī no kāda īpašuma, iekļūstot šķūnī, tika nozagts elektriskā gana akumulatori. Valsts policija uz aizdomu pamata par noziedzīga nodarījuma izdarīšanu aizturēja četras personas, kuras jau iepriekš ir nonākušas policijas redzeslokā par līdzīga rakstura likumpārkāpumiem.

Pagājušajā nedēļā, 2.martā Valsts policijā saņemta informācija par to, ka Kazdangā konstatēts, ka kāda stāvlaukumā no transportlīdzekļa ir nozagti aptuveni 200 litri degvielas. Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Liepājas iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas amatpersonas par notikušo uzsāka kriminālprocesu un, veicot izmeklēšanas darbības, tika noskaidrotas un aizturētas iespējamās vainīgās personas.

Turpinot darbu kriminālprocesā, likumsargiem izdevies iegūt pierādījumus, kas liecina par to, ka šīs personas ir pastrādājušas vēl divas zādzības Kazdangas pagastā, kur no traktoriem tika nolieta degviela un no šķūņa tika nozagti elektriskā gana akumulatori. Akumulatori pie aizturētajiem tika atrasti un atdoti īpašniekam.

Visi četri vīrieši jau iepriekš ir nonākuši policijas redzeslokā par līdzīga rakstura likumpārkāpumiem. Šobrīd viņiem ir piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis. Kriminālprocesā turpinās pirmstiesas izmeklēšana.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI