DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
19. februārī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

T. Linkaits un Latvijas delegācija Zviedrijā piedalās Globālajā ministru konferencē par satiksmes drošību

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Satiksmes ministrs Tālis Linkaits kopā ar Latvijas delegāciju šodien un rīt, 19. - 20. februārī piedalās Globālajā ministru konferencē par ceļu satiksmes drošību, kas šogad notiek Stokholmā, Zviedrijā.

Zviedrijā notiek trešā globālā ministru konference par ceļu satiksmes drošību un konferences tēma ir Globālo mērķu sasniegšana 2030. Kopumā konferencē pulcējas ap 1500 delegātu no 80 valstīm, ieskaitot ministrus no Apvienoto nāciju organizācijas dalībvalstīm, Apvienoto nāciju organizācijas aģentūru vecākās amatpersonas un pārstāvjus no pilsoniskās sabiedrības, akadēmiskām aprindām un privātā sektora.

Konference dalībniekiem būs iespēja dalīties ar panākumiem un mācībām, kas gūtas, īstenojot ceļu satiksmes drošības rīcības desmitgades vispārējo plānu 2011. – 2020. gadam, un sastādīt nākotnes stratēģiskos virzienus globālajai ceļu drošībai līdz 2030. gadam. Konference sniegs arī iespēju ceļu satiksmes drošību saistīt ar citiem ilgtspējības izaicinājumiem.

Latvijas delegācijā kopā ar satiksmes ministru piedalās Satiksmes ministrijas Autotransporta nodaļas vadītāja Annija Novikova un vecākais referents Jānis Kalniņš, Eiropas Savienības lietu koordinācijas departamenta direktore Elīna Šimiņa-Neverovska, Valsts policijas Galvenās kārtības policijas pārvaldes priekšnieks Normunds Krapsis, LAMB prezidents Juris Zvirbulis.

Vairāk informācija par konferenci un programmu atrodama vietnē: www.roadsafetysweden.com.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI