DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
07. februārī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

“Rīgas satiksmes” padome uzņēmuma valdei piesaistīs divus pagaidu valdes locekļus

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Lai nodrošinātu stabilu, pilnvērtīgu un efektīvu “Rīgas satiksmes” valdes darbību piecu valdes locekļu sastāvā, uzņēmuma padome piesaistīs divus pagaidu locekļus, kurus plāno apstiprināt martā. Pagaidu valdes locekļi savus pienākumus pildīs līdz pastāvīgu valdes locekļu apstiprināšanai.

“Rīgas satiksmes” padomes priekšsēdētājs Ainārs Ozols: “Svarīgi, lai uzņēmuma vadība varētu strādāt pilnvērtīgi un tiktu nodrošināta stabila un efektīva uzņēmuma darbība, tāpēc pēc vienošanās ar “Rīgas satiksmes” valdi uzņēmuma padome 6.februārī pieņēma lēmumu par pagaidu valdes locekļu piesaisti. Lai nodrošinātu pilnvērtīgu uzņēmuma darbu padome piesaistīs pagaidu valdes locekļus, kuri būs ar zināšanām un pieredzi finanšu vadības jomā un transporta, transporta infrastruktūras un sabiedriskā transporta organizācijas un vadības jomā. Pagaidu valdes locekļi tiks izraudzīti ar padomes un valdes locekļu ieteikumiem, konsultējoties ar personāla vadības un atlases nozares ekspertiem. Paralēli notiek darbs pie tā, lai varētu izsludināt konkursu uz pastāvīgu valdes locekļu piesaisti, kurā varēs piedalīties ikviens interesents, kurš atbildīs izsludinātajiem kritērijiem. Tādejādi prognozētais pagaidu valdes locekļu darba laiks līdz pastāvīgu valdes locekļu apstiprināšanai, balstoties uz atklāta konkursa rezultātiem. ”

Šobrīd “Rīgas satiksmes” valde darbojas trīs cilvēku sastāvā – Džineta Innusa, Inga Krūkle un Jānis Golubevs.

Plašāku informāciju par „Rīgas satiksmes” piedāvātajiem pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem un citiem jaunumiem var saņemt interneta mājas lapā www.rigassatiksme.lv vai sociālajos tīklos „twitter”, „facebook”.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI