DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
04. decembrī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Veselība
1
1

VADC lūdz O un A rēzus pozitīvo un negatīvo asins grupu donoru palīdzību

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Valsts asinsdonoru centrs (VADC) aicina ziedot A un O rēzus pozitīvo un negatīvo asinsgrupu donorus. Pirmssvētku un svētku periodā gaidīti ir visu asinsgrupu donori.

Šodien, 4. decembrī, asinis iespējams ziedot VADC specializētajā autobusā pie iepirkšanās centra Sky and More, kā arī telpu izbraukumā Cēsu klīnikā, Cēsīs.

Ceturtdien, 5. decembrī, VADC specializētais autobuss atradīsies pie Tirdzniecības parka “Domina Shopping”, savukārt telpu izbrakumi paredzēti Vidzemes tehnoloģiju un dizaina tehnikumā, Priekuļos, kā arī Rugāju aprūpes centrā, Kurmenes ielā 8, Rugāju novadā.

Atgādinām, ka garo svētku brīvdienu dēļ, VADC īpaši mudina donorus atsaukties aicinājumam ziedot gan pirmssvētku, gan pēcsvētku periodā. Tāpat vēršam uzmanību, ka pēc Endēmisko valstu apmeklējuma, noteikts aisins ziedošanas ierobežojums, tāpēc ziedot asinis aicinām ieplānot pirms došanās uz ārvalstīm.

Lai ziedotu asinis, līdzi jāņem personu apliecinošs dokuments (pase vai ID), laika taupīšanas nolūkos donora pieteikumu un anketu iespējams aizpildīt iepriekš elektroniskā formātā: anketa, Donora pieteikums.

Jaunākā informācija par asins ziedošanu un izbraukumiem: www.donors.lv, VADC bezmaksas uzziņu tālrunis: 80000003.

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI