DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
Kuldīgas novada pašvaldība
Ineta Zvirbule, Nekustamo īpašumu nodaļas nekustamo īpašumu speciāliste
21. oktobrī, 2019
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Kuldīgā aicina uz Ģimenes veselības dienu “Miegs un miers”

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

FOTO: Antra Grīnberga

Sestdien, 26. oktobrī, Kuldīgā norisināsies Ģimenes veselības diena “Miegs un miers”.

Pasākums sāksies plkst. 16.00 ar lekciju – diskusiju “Miegs, veselība mana bagātība” Kuldīgas novada Domes lielajā zālē, Baznīcas ielā 1. To vadīs “RigaBrain” smadzeņu treniņu centra vadītājs, ergoterapeits Pēteris Urtāns. Ierašanās, sākot no plkst. 15.30. Aicinām pieteikt savu dalību, zvanot vai sūtot sms uz tālr. 29334403

Pārējās pasākuma aktivitātes notiks Kuldīgas novada Sporta skolas sporta kompleksā, Kalna ielā 6. Dalībnieku reģistrācija sāksies plkst. 17.00.

Pasākuma dalībniekiem piedāvās SUP jogu iesācējiem, lavandas saunu un pirti relaksācijai, kā arī relaksācijas vingrinājumus apvienojumā ar elpošanas un stiepšanās vingrinājumiem labam miegam. Labsajūtas studijā varēs izbaudīt kumelītes rituālu mieram un noguruma mazināšanai, sildošo pēdu masāžu, muguras masāžu un apmeklēt sāls istabu.

Atbilstoši pasākuma tēmai šoreiz tiks piedāvāta mierīgā atpūta bērniem un pieaugušajiem: miega masku šūšana, sapņu ķērāju veidošana, pasaku valstība kopā ar Liepājas teātra aktieri Pēteri Lapiņu, ēterisko eļļu iepazīšana, ģimenes grāmatas “Mūsu stāsts” veidošana un stāsts par tējām un degustācija. Vēl darbosies labsajūtas masāžu studija un būs iespējams izzināt kvalitatīvas atpūtas un miega noslēpumus. Ekspreskonsultācijas par miega kvalitātes un vispārējās fiziskās veselības uzlabošanu un teipošanu sniegs fizioterapeite Māra Laube. Tāpat varēs baudīt veselīgus vakara kokteiļus un uzkodas.

No 18.30 līdz 20.00 ģimeņu komandām piedāvās piedzīvojumu spēli brīvā dabā “Gaismas glabātājs”. Pieteikšanās spēlei – reģistrācijā.

SVARĪGI! Pasākuma laikā izbaudīsim mieru, ko sniedz klusums, tāpēc sarunāsimies pieklusināti.

Pasākums norisinās projekta “Veselības veicināšanas un slimību profilakses pakalpojumu pieejamības uzlabošana Kuldīgas novada iedzīvotājiem” (Nr. 9.2.4.2/16/I/095) ietvaros. Projekta mērķis ir uzlabot veselības veicināšanas un slimību profilakses pakalpojumu pieejamību visiem Kuldīgas novada iedzīvotājiem.

Pasākumu organizē Viduskurzemes tūrisma apvienība sadarbībā ar Kuldīgas aktīvās atpūtas centru un Kuldīgas novada Sporta skolu.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI