DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
18. septembrī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

Valsts prezidents uzsver atbalsta nozīmi vidējiem un mazajiem lauksaimniekiem

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

FOTO: Ilmārs Znotiņš, VPK

17. septembrī Valsts prezidents Egils Levits Rīgas pilī tikās ar Saeimas Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas vadītāju Jāni Vitenbergu.

Abas puses pārrunāja jautājumus saistībā ar būvniecības nozares sakārtošanu un bija vienisprātis, ka tajā nepieciešama revīzija un lielāka konkrētība. Pozitīvi tika novērtēts darbs, ko uzsākusi Ekonomikas ministrija, Konkurences padome, Iepirkumu uzraudzības birojs un Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs saistībā ar Publiskā iepirkuma likuma pilnveidi.

J. Vitenbergs informēja Valsts prezidentu par plāniem attiecībā uz sezonas laukstrādnieku nodokļu režīmu un lauksaimniecības politikas attīstību kopumā, ieviešot vienlīdzību starp visiem lauksaimniekiem – lielajiem, vidējiem un mazajiem. Valsts prezidents Egils Levits norādīja, ka šāda vienlīdzības pieeja sniegs ne tikai ekonomisko labumu, bet sekmēs arī solidaritāti sabiedrībā.

Tāpat sarunas laikā tika pārrunāti jautājumi par sadzīves atkritumu apsaimniekošanu Rīgā un citām Saeimas Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas darba aktualitātēm.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI