DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
23. augustā, 2019
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Domes sēdē Jēkabpils 3.vidusskolas direktora amatā ieceļ Ligitu Ašnevicu

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

22.augusta Jēkabpils pilsētas domes sēdē deputāti vienbalsīgi nolēma Jēkabpils 3.vidusskolas direktora amatā iecelt Ligitu Ašnevicu. Domes priekšsēdētāja vietniece Kristīne Ozola informēja, ka izsludinātajā amatu konkursā direktora amatam bija pieteikušies četri pretendenti. Pretendentu atlase tika veikta, pamatojoties uz Jēkabpils pilsētas pašvaldības Izglītības iestāžu/pārvaldes vadītāju amatu pretendentu atlases konkursa nolikumā noteikto kārtību un vērtēšanas kritērijiem. Komisija izvērtējot pretendentus, virzīja apstiprināšanai amatā L.Ašnevicu.  Jēkabpils pilsētas pašvaldībā šī gada 19.augustā saņēma Izglītības un zinātnes ministrijas saskaņojumu Ligitas Ašnevicas kandidatūrai Jēkabpils 3.vidusskolas direktora amatam.

Pēc apstiprināšanas amatā Ligita Ašnevica sacīja: “Paldies par izrādīto uzticību. Jēkabpils 3.vidusskola ir mana vienīgā darba vieta un no 1981.gada esmu strādājusi visu Jēkabpils 3.vidusskolas direktoru vadībā, tajā skaitā skolotājas Mirdzas Martukānes vadībā, kura bija mans darba vadītājs laikā, kad atnācu strādāt kā jaunais speciālists. No visiem kādreizējiem direktoriem paņemšu to labo, ko viņi katrs devuši skolas attīstībā- no kādreizējā direktora Stefana Petrovska –cilvēcību, darbu ar kadriem, viņa spēju cilvēciski izprast gan skolēnus, gan pedagogus, no direktora Ārija Baloža- lietišķumu un toleranci,  no Valda Ozoliņa-saimnieciskumu un plānošanas stratēģiju. Mani galvenie izaicinājumi šajā mācību gadā būs skolas akreditācija, kurai jānotiek februārī un otrs lielākais izaicinājums būs saistībā ar jauno vispārējās izglītības stratēģiju- pieņemt lēmumu, kādas programmas piedāvāt vidusskolēniem, izvērtējot skolas pedagogu prasmes un specifiku, kā arī ņemot vērā pašvaldības pieprasījumu, kādi speciālisti ir nepieciešami.”

L. Ašnevica līdz šim bija Jēkabpils 3. vidusskolas direktora vietniece ārpusstundu darbā. Viņai ir ilggadēja pedagoģiskā darba pieredze izglītības jomā, kopš 2008.gada viņa ir arī Jēkabpils pilsētas, Aknīstes novada, Jēkabpils novada, Krustpils novada, Salas novada, Viesītes novada mūzikas skolotāju metodiskās apvienībās vadītāja un kultūras izpratnes un pašizpausmes mākslā mācību jomas koordinators.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI