DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
03. jūlijā, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

Vilcienu e-biļetes var iegādāties arī 3+ ģimeņu locekļi

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Lai padarītu e-biļešu iegādi pasažieriem vēl ērtāku un pieejamāku, AS “Pasažieru vilciens” mājaslapā un mobilajā lietotnē ir veikti uzlabojumi, un turpmāk elektroniski vilcienu biļetes ar atlaidi varēs iegādāties arī 3+ ģimeņu locekļi.

No šodienas arī 3+ ģimenes kartes īpašnieki, kuri vilcienā brauc ar atlaidi, “Pasažieru vilciena” mājaslapā vai mobilajā lietotnē varēs iegādāties e-biļeti.

Daudzbērnu ģimeņu locekļiem, iegādājoties vilciena e-biļeti, ir jāizvēlas konkrētajam braucējam piešķirtā atlaide 50% vai 90% apmērā. Šiem pasažieriem ir jāņem vērā, ka, uzrādot iegādāto e-biļeti vilciena konduktoram kontrolierim, būs jāuzrāda arī derīga 3+ Ģimenes karte un personu apliecinošs dokuments vai skolēna/studenta apliecība. Ja atlaidi pamatojošos dokumentus pasažieris uzrādīt nevarēs, viņam būs jāiegādājas jauna vilciena biļete par pilnu cenu.

Vienlaikus ir veiktas izmaiņas e-biļetes dizainā, lai tā būtu ērtāk lietojama gan pasažierim, gan vilciena konduktoram kontrolierim. 

Atgādinām, ka visi daudzbērnu ģimeņu locekļi saņem 50% atlaidi biļetēm vienam braucienam, bet daudzbērnu ģimeņu skolēni un studenti, kuri nav vecāki par 24 gadiem, biļetes vienam braucienam var iegādāties ar 90% lielu atlaidi.

Par PV.

Uzņēmums ir dibināts 2001. gada 2. novembrī. Akciju sabiedrība Pasažieru vilciens ir vienīgais iekšzemes sabiedriskā transporta pakalpojumu sniedzējs, kas pārvadā pasažierus pa dzelzceļu visā Latvijas teritorijā. AS Pasažieru vilciens ir patstāvīgs valsts īpašumā esošs uzņēmums. Eirobarometrs 2018. gada iedzīvotāju aptauja liecina, ka Pasažieru vilciens precizitāte un uzticamība ir augstākā Eiropā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI