DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
17. maijā, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība
2
2

Policisti nakts melnumā Bolderājas mežā tvarsta trīs kazas

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Trešdien, 15.maijā, pulksten 22.40 Rīgas pašvaldības policijas Kurzemes pārvaldes darbinieki saņēma izsaukumu uz Bolderāju, kur kāds pāris mežā bija sastapis trīs kazas.

Ierodoties notikuma vietā, kārtības sargi sastapa abus izsaucējus un netālu redzēja arī visas trīs kazas. Tika nolemts mājlopus noķert, un ķeršanā palīdzēja arī abi izsaucēji, tomēr nakts melnumā tas nevedās viegli. Kopā visu trīs dzīvnieku sagūstīšana kārtības sargiem prasīju teju divas stundas. Kad kazas bija notvertas, policisti pateicās izsaucējiem par palīdzību un devās meklēt dzīvnieku īpašnieku.

Ņemot vērā, ka pirms pāris gadiem šajā pašā apkaimē bija reģistrēts cits līdzīgs notikums, kurā policisti bija notvēruši vairākas aitas, kārtības sargi īpašnieka meklējumos no sākuma nolēma doties uz to pašu mājsaimniecību. Policistu minējums izrādījās precīzs - saimniecības īpašnieks apstiprināja, ka mājlopi patiešām piederot viņam.

Pēc neilgām pārrunām un protokola par dzīvnieku nepienācīgu pieskatīšanu sastādīšanas, kazas atdotas to likumīgajam īpašniekam.

Labs saturs
2
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI