DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
14. maijā, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Vecmīlgrāvī notiks VUGD civilās aizsardzības mācības

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Šodien, 14. maijā, plkst. 10.00 Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) rīko praktiskās civilās aizsardzības mācības Rīgā uzņēmuma SIA "Cargo Concept" teritorijā Vecmīlgrāvī.

Mācībās tiks inscenēta situācija, kur avārijas rezultātā aizdegās autoiekrāvējs, tā vadītājs zaudēs samaņu un nevarēs izkļūt no bīstamās zonas.  Blakus atrodas trīs kravu vagoni ar 60 tonnām kalcija nitrāta katrā tādēļ tiek izsludināta trauksme.

Šo praktisko mācību mērķis ir pārbaudīt ugunsdzēsēju glābēju iemaņas, kā arī praktizēties ugunsgrēku dzēšanas un glābšanas darbu vadīšanā un veikšanā. Mācību laikā Vecmīlgrāvja apkaimē ir iespējami satiksmes ierobežojumi, jo mācību scenārijs paredz glābšanas darbos iesaistīt vairāku operatīvo dienestu transportlīdzekļus, bloķēt piekļuvi SIA „Cargo Concept” teritorijai un evakuēt cilvēkus no notikuma vietas.

Uz mācību norises vietu dosies vairāki operatīvie transportlīdzekļi, tāpēc aicinām iedzīvotājus neuztraukties, redzot operatīvās tehnikas pārvietošanos. VUGD atvainojas iedzīvotājiem par operatīvā transporta pārvietošanās radītajiem apgrūtinājumiem un iespējamo uztraukumu!

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI