DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
13. maijā, 2019
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Ķekavā pirmo reizi norisināsies darba birža "Audz kopā ar savu novadu!”

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Ķekavas novada pašvaldība sadarbībā ar novada uzņēmējiem un Jaunatnes iniciatīvu centru aicina darba meklētājus, jauniešus un uzņēmējus šo ceturtdien, 16.maijā, Ķekavā piedalīties un apmeklēt darba biržu “Audz kopā ar savu novadu!” 

Darba birža Ķekavas novadā norisināsies pirmo reizi, pasākumā vienuviet būs iespējams iepazīties un pieteikties uz vairāk kā 50 vakancēm. Aktuālie darba piedāvājumi būs apskatāmi arī pie novada lielāko uzņēmumu stendiem, piemēram, SIA “Rimi Latvia”, SIA “MAXIMA Latvija”, SIA “HAVI logistics”, SIA “Baltic Logistic Solutions” u.c.

Ķekavas novada domes priekšsēdētāja Viktorija Baire uzsver, ka darba birža ir vērtīgs pasākums kā uzņēmējiem, tā darba meklētājiem, jo vieniem tas ļauj atrast motivētu, strādāt gribošu darbinieku, bet otriem šī ir iespēja atrast darbu, kas ir tuvu pie mājām, tādejādi ietaupot laiku un līdzekļus, kas būtu jāiegulda nokļūšanā uz darbavietu, piemēram, galvaspilsētā. “Patiesi ceru, ka Ķekavas novada darba birža kalpos kā tilts, palīdzot darba devējam atrast savas komandas jauno darbinieku, bet iedzīvotājiem šī būs iespēja strādāt uzņēmumā, kas ļautu apgūt jaunas zināšanas un pieredzi, strādājot tuvāk mājām, tādējādi padarot vieglāku mūsu ikdienu, ļaujot vairāk laika veltīt savai ģimenei un hobijiem”, norāda V.Baire.

Darba biržas ietvaros sāksies pieteikšanās arī skolēnu vasaras nodarbinātības projekta vakancēm, šogad vietējie uzņēmēji izsludinājuši ap 60 darba piedāvājumus. Ķekavas novada pašvaldība jau sesto gadu turpina atbalstīt uzņēmumus, kuri vasaras brīvlaikā sniedz darba iespējas skolēniem, sedzot pusi darba algas par tiem skolēniem, kuri mācās novada vispārējā izglītības iestādēs.

Papildus darba biržas aktivitātēm notiks ar divas meistarklases, kuru mērķauditorija ir uzņēmumu vadītāji un personāla speciālisti. Lekcijas vadīs Latvijā atzīti lektori- Igors Roms un Laura Kursīte, aicinot interesentus apmeklēt meistarklases "Darba devēju izaicinājumi, integrējot Millenium - Z paaudzes darbiniekus komandā" un "Pieprasītākās spējas un prasmes šodienas darba tirgū, nākotnes profesijas."

Darba birža notiks 16. maijā plkst. 15.00 – 18.00 Ķekavā, Doles Tautas namā, Rīgas ielā 26.

Plašāk ar Ķekavas novada darba biržas "Audz kopā ar savu novadu!” programmu iespējams iepazīties te: https://www.kekava.lv/pub/?id=150&lid=13179

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI