DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
16. aprīlī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

Ministru prezidents uzrunās Eiropas Parlamenta deputātus un tiksies ar vadošajiem Eiropas politiķiem

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Ministru prezidents Krišjānis Kariņš trešdien, 17. aprīlī, uzrunās Eiropas Parlamenta (EP) deputātus par Eiropas Savienības (ES) nākotni parlamenta plenārsesijā Strasbūrā, Francijā. Tāpat viņam vizītes laikā ieplānotas vairākas tikšanās ar vadošajiem EP politiķiem.

Ministru prezidents redzējumu par ES nākotni parlamentam sniegs pēc EP prezidenta Antonio Tajani (Antonio Tajani) ielūguma. Pēc uzrunas K. Kariņš piedalīsies diskusijā ar deputātiem par ES nākotni. Uzruna un debates no Eiropas Parlamenta Strasbūrā būs skatāmas tiešraidē Latvijas Televīzijas 1. kanālā no plkst. 11:00 līdz 13:20 pēc Latvijas laika.  Uzrunu un debates varēs skatīties arī EP interneta vietnē http://www.europarl.europa.eu/ep-live/lv/schedule/ vai izmantojot EbS https://audiovisual.ec.europa.eu/en/ebs/both/20190417 .

Ministru prezidentam ar EP prezidentu A. Tajani ir ieplānota divpusēja tikšanās un kopīga preses konference. K. Kariņam ir ieplānota arī divpusēja tikšanās ar Eiropas Tautas partijas prezidentu Žozefu Daulu (Joseph Daul), EP Eiropas Tautas partijas frakcijas priekšsēdētāju Manfrēdu Vēberu (Manfred Weber) un EP Eiropas Tautas partijas deputātiem.

Ar uzrunām par ES nākotni EP deputātus iepriekš uzrunājuši arī citi ES dalībvalstu valstu un valdību vadītāji, piemēram, Vācijas kanclere Angela Merkele (Angela Merkel) un Francijas prezidents Emanuels Makrons (Emmanuel Macron).

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI