DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
15. aprīlī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ārlietas

Aktualizēts ceļojuma brīdinājums: Taizemes Karaliste

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

No 2019. gada 14. aprīļa Latvijas pilsoņiem, dodoties tūrisma braucienos uz Taizemi līdz 30 dienām, vīza nav nepieciešama.

Pamatojoties uz Taizemes kompetento iestāžu sniegto informāciju, vēršam uzmanību, ka ar tūrista vīzu strādāt ir aizliegts. Lai Taizemē strādātu, pirms ieceļošanas valstī ir jāsaņem nodarbinātām personām paredzēta vīza.

Latvijas nepilsoņiem ieceļošanai Taizemē ir nepieciešama vīza. Detalizētāka informācija par ieceļošanas noteikumiem Taizemē ir pieejama Taizemes imigrācijas dienesta pārvaldes mājaslapā vai sazinoties ar Latvijā akreditēto Taizemes vēstniecību Stokholmā, Zviedrijā.

Sīkāku informāciju par ceļojuma brīdinājumiem uz Taizemi lasīt šeit.  

Dodoties uz ārzemēm, Ārlietu ministrijas Konsulārais departaments iesaka iegādāties ceļojumu apdrošināšanu, kas sedz repatriācijas (transportēšanas) izdevumus pacienta smagas saslimšanas vai nāves gadījumā, reģistrēties Konsulārajā reģistrā, viedtālrunī lejuplādēt Ārlietu ministrijas lietotni “Ceļo droši”, kā arī sekot Ārlietu ministrijas Konsulārā departamenta Facebook kontam: www.facebook.com/celodrosi.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI