DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
07. martā, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Kultūra

Amata pienākumus sāk pildīt Rīgas cirka valdes locekle Liene Pērkone

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Šī gada 6. martā valsts sabiedrības ar ierobežotu atbildību (VSIA) „Rīgas cirks” valdes locekles amatā iecelta Liene Pērkone, kura amata pienākumus pildīs laikā, kamēr līdzšinējā valdes locekle, Ināra Kehre, atradīsies bērna kopšanas atvaļinājumā.

Pagaidu valdes locekli Kultūras ministrija izraudzījusi, izvērtējot Rīgas cirka iekšējos resursus – Liene Pērkone līdz šim strādāja par Rīgas cirka izpilddirektori.

Pirms darba Rīgas cirkā L. Pērkone no 2016. līdz 2018. gadam vadījusi LIAA Radošo industriju inkubatoru, pirms tam bijusi klientu un kopienas vadītāja sociālo uzņēmēju koprades telpai un biznesa atbalsta programmai Londonā CIC „Impact Hub London”, vadījusi administratīvās un finanšu lietas Britu padomē Latvijā. Kopš 2012. gada L.Pērkone ir arī apmeklētāju UX un brīvprātīgo komandas vadītāja TEDxLondon un TEDxRiga konferencēm, kā arī kopš 2017. gada ir Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociācijas padomē.

L. Pērkone ir ieguvusi sociālo zinātņu bakalaura grādu politikas zinātnē Latvijas Universitātē.

I. Kehre VSIA „Rīgas cirks” valdes locekles amatā stājās 2017. gada 28. aprīlī. Šajā laikā ir nodrošināta aktīva, mākslinieciski augstvērtīga cirka darbība, tai skaitā piesaistot spilgtus ārvalstu māksliniekus. Tāpat veiksmīgi noritējis starptautisks metu konkurss par Rīgas cirka vēsturiskās ēkas atjaunošanu un teritorijas attīstības vīziju.  

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI