DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
31. janvārī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika

Piedāvā iespēju iepazīties ar Vācijas risinājumiem energoefektīvu pilsētu, satiksmes un infrastruktūras attīstībai

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Vācijas-Baltijas Tirdzniecības kamera (AHK) sadarbībā ar uzņēmumu „energiewaechter GmbH“ organizē pieredzes apmaiņas braucienu uz Vāciju no 8.aprīļa līdz 10. aprīlim, kura laikā tā dalībniekiem būs iespēja iepazīties ar vācu risinājumiem energoefektīvu pilsētu, satiksmes un infrastruktūras attīstībai.

Brauciena mērķis ir iepazīstināt Latvijas, Lietuvas un Igaunijas uzņēmējus, nozares speciālistus un ekspertus, valsts institūciju un organizāciju pārstāvjus ar jaunākajām vācu tehnoloģijām un inovācijām energoefektivitātes, atjaunojamo energoresursu un inteliģentās enerģijas uzkrāšanas sistēmu jomā, kā arī jaunu biznesa kontaktu dibināšana.

Brauciena laikā tiks apmeklēti uzņēmumi, kas jau ieviesuši energoefektīvas tehnoloģijas, kā arī šādu tehnoloģiju ražotājuzņēmumi, kā, piemēram, pasaulslavenais uzņēmums „Robert Bosch“.

Brauciena dalībniekiem būs iespēja viesoties arī Frauenhofera pētniecības institūtā Štutgartē, Informātikas pētniecības centrā un bezpilota testa braukšanas laukumā Karlsruē, Ludvigsburgas pašvaldības Ilgtspējīgas un integrētas pilsētas attīstības departamentā, kā arī apsktīt Ludvigsburgas Living LaB viedo pilsētu un velosipēdu daudzstāvu autostāvvietu Karlsrūē.

Plašāka informācija un pieteikšanās (līdz 8. martam) AHK mājaslapā https://www.ahk-balt.org/lv/pasakumi/event-details-lv/pieredzes-apmainas-brauciens-uz-vaciju-par-temu-energoefektiva-pilsetas-satiksmes-un-infrastruktur/ 

Brauciena darba valoda būs angļu. Dalībnieku skaits ierobežots.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI