DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
16. maijā, 2019
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika

Sācies interneta balsojums par labāko Fintech uzņēmumu

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Vācijas-Baltijas Tirdzniecības kameras (AHK) organizētā Vācijas-Latvijas Uzņēmējdarbības balva šogad tiks pasniegta labākajam finanšu tehnoloģiju jeb Fintech uzņēmumam. Uzvarētāja noteikšanā var iesaistīties jebkurš, piedaloties interneta balsošanā.

Uz vienu no prestižākajiem apbalvojumiem Latvijas ekonomikā šajā gadā varēja pretendēt Fintech uzņēmumi. Pēc rūpīgas atlases, izvērtējot atbilstību vairākiem kritērijiem, starptautiska žūrija izvēlējās piecus finālistus.

Vācijas-Latvijas Uzņēmējdarbības balvas žūrijas pieci izraudzītie finālisti ir:

Crassula - atvērta bankas programmatūras platforma, kas piedāvā nemarķētus Fintech produktus. Firmas galvenie klienti ir finanšu iestādes, kuru pamatdarbība ir tirgotāju maksājumu apstrāde, banku darbība, karšu izsniegšana un citi finanšu pakalpojumi.

MobillyTX - publiskās pārvaldes tehnoloģiju jeb GovTech uzņēmums, kas valsts un pašvaldību sektoram piedāvā caurspīdīgus un kontrolējamus digitālos risinājumus efektīvai finanšu līdzekļu pārvaldei.

Mintos - globāls tiešsaistes aizdevumu tirgus platforma, kas privātiem investoriem nodrošina ērtu un pārredzamu iespēju investēt aizdevumos, ko izsniedz dažādi alternatīvās kreditēšanas uzņēmumi visā pasaulē.

Nordigen - datu analīzes pakalpojumu sniedzējs, kas palīdz bankām un alternatīvajiem aizdevējiem uzlabot to lēmumu pieņemšanas ātrumu un precizitāti. Jaunuzņēmums finanšu iestādēm piedāvā modernizētu transakciju datu analīzes platformu, kas radīta, izmantojot “Open Banking” iespējas.

UX Design Agency - dizaina aģentūra, kas specializējas lietotāj-centrēta (UX) dizaina veidošanā tikai finanšu uzņēmumiem. UXDA savā darba procesā izmanto dizaina domāšanas pieeju un uzņēmuma izstrādāto unikālo finanšu dizaina metodoloģiju, lai veidotu inovatīvus lietotāj-centrētus risinājumus.

Finālistiem būs iespēja sevi prezentēt Vācijas-Baltijas Uzņēmējdarbības balvas pasniegšanas ceremonijā, kas notiks šī gada 6. jūnijā. Pēc prezentācijām uzvarētājs tiks noskaidrots, ņemot vērā interneta balsojumu, žūrijas vērtējumu un ceremonijas dalībnieku balsojumu.

Nobalsot internetā iespējams līdz pat 6. jūnijam AHK mājaslapā:

https://www.ahk-balt.org/lv/pasakumi/vacijas-latvijas-uznemejdarbibas-balva/ 

Šī gada balvas patrons ir Vācijas vēstnieks Latvijā Rolfs Šute.

Vācijas-Baltijas Tirdzniecības kameras Uzņēmējdarbības balva ik gadu tiek piešķirta novatoriskiem uzņēmumiem Baltijas valstīs. Tiek apbalvoti vietējie uzņēmumi, kas ir izrādījuši īpašu iniciatīvu inovatīvu produktu attīstības un/vai eksporta jomā un kuriem ir saikne ar Vāciju.

Pagājušajā gadā Vācijas-Igaunijas Uzņēmējdarbības balva tika pasniegta labākajam jaunuzņēmumam un to ieguva zaļo tehnoloģiju uzņēmums “Alina”.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI