DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
29. novembrī, 2018
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

Doma laukuma Ziemassvētku tirdziņā darbosies īpašā Latvijas Pasta nodaļa – Pasta namiņš

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Pirmās Adventes priekšvakarā savas durvis apmeklētājiem vērs īpašā Latvijas Pasta nodaļa Doma laukuma Ziemassvētku tirdziņā – Pasta namiņš, kas darbosies līdz pašām gada beigām. Pasta namiņā iespējams nosūtīt svētku apsveikumus un dāvanas ar krāšņajām Ziemassvētku pastmarkām, apzīmogojot tās ar speciālo Pasta namiņa zīmogu. Aicinām mazos Latvijas iedzīvotājus jau laikus nosūtīt vēstuli arī Ziemassvētku vecītim.

Pasta namiņš Doma laukuma Ziemassvētku tirdziņā klientus gaidīs no 2018.gada 1.decembra līdz gada beigām – 31.decembrim. Tas darbosies svētdienās–ceturtdienās – no plkst.10 līdz 20, piektdienās un sestdienās – no plkst.10 līdz 22, savukārt gada pēdējā dienā, 31.decembrī, īpašā pasta nodaļa būs atvērta no plkst.10 līdz 13.

Silts un sirsnīgs ikvienam saņēmējam būs no svētku tirdziņa nosūtīts apsveikums ar Latvijas Pasta izdotajām krāšņajām Ziemassvētku pastmarkām, ko veidojusi māksliniece Elita Viliama. Sūtījumu iespējams apzīmogot ar speciālu Pasta namiņa zīmogu, kuru turpat no Doma laukuma iespējams nosūtīt adresātam.

Namiņā varēs iegādāties dažādas Ziemassvētku atklātnes un pastkartes, dāvanas un suvenīrus. No svētku nodaļas iespējams nosūtīt arī Doma laukuma tirdziņā iegādātās dāvanas un saņemt informāciju par Latvijas Pasta pakalpojumiem. Savukārt pēc 5.decembra Pasta namiņā varēs iegādāties īpašus komplektus – vienā izdevumā apkopotas Latvijas Pasta 2018.gada pastmarkas, bet otrā – Ziemassvētku pastmarkas un speciālas svētku aploksnes.

Latvijas Pasts īpaši aicina Latvijas mazos iedzīvotājus neaizmirst nosūtīt vēstuli Ziemassvētku vecītim, bet bērnu vecākus – pārliecināties, ka uz vēstules norādīta precīza Ziemassvētku vecīša adrese un uzlīmētas atbilstošas nominālvērtības pastmarkas.

Visas vēstules, kuras bērni sūta Ziemassvētku vecītim, Latvijas Pasts nogādā Ziemassvētku vecīša biroja pastkastītē. Savukārt, ja uz vēstules kā saņēmējs ir norādīts Santa Klauss vai Salatēvs, sūtījums attiecīgi sasniedz vecīti Somijā vai Krievijā. Lai vēstule veiksmīgi sasniegtu Ziemassvētku vecīša pastkastīti, svarīgi norādīt precīzu adresi, pievienojot atbilstošas nominālvērtības pastmarkas. Vienkāršu vēstuli Ziemassvētku vecītim Latvijā iespējams nosūtīt, izmantojot pastmarku ar nominālvērtību € 0,50, Santa Klausam Somijā – ar nominālvērtību € 0,71, bet Salatēvam Krievijā – ar nominālvērtību € 0,85.

Ziemassvētku vecīša adrese:

Ziemassvētku vecītis Rūķupē

Ziemupes pasts

Vērgales pagasts

Pāvilostas novads

LV-3463

Latvija

Santa Klausa adrese:

Santa Claus

Tähtikuja 1

96930

Rovaniemi

Finland

Salatēva adrese:

162390

Россия

Вологодская область

Город Великий Устюг

Дом Деда Мороза

 

Latvijas Pasts novēl gaišu un sirsnīgu Adventes laiku un atgādina, ka pēdējais sūtījumu piegādes datums pirms Ziemassvētkiem ir 2018.gada 21.decembris. Lai Ziemassvētku apsveikumi adresātu sasniegtu laikus, aicinām to izsūtīšanu neatlikt uz pēdējo brīdi.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI