DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
12. septembrī, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

R.Kozlovskis: Valsts austrumu robežas un iekšējās drošības stiprināšana vairos iedzīvotāju drošības sajūtu

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Otrdien, 12. septembrī Ministru kabinets atbalstīja nākamā gada valsts budžeta finansējumu Iekšlietu ministrijas prioritātēm 11,1 miljonu eiro apmērā.

Iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis: "Valsts austrumu robežas ierīkošana un Valsts robežsardzes stiprināšana ir mana kā iekšlietu ministra un arī partijas "Vienotība" prioritāte. Panāktais finansējums nodrošinās to, ka 2019. gadā tiks pabeigta Latvijas - Krievijas robežas ierīkošana un jau nākamgad uzsākta Latvijas – Baltkrievijas robežas izbūve. Esmu gandarīts, ka panāktais finansējums ļaus īstenot pasākumus, kas vairos iedzīvotāju drošības sajūtu un aizsargās Latviju no terorisma draudiem, nelegālās migrācijas, kontrabandas un ģeopolitiskās situācijas izaicinājumiem."

Finansējums panākts arī iekšlietu dienestu kapacitātes stiprināšanai pretterorisma un kibernoziegumu apkarošanas jomās, kā arī bērnu noziedzības novēršanas un bērnu aizsardzības pret noziedzīgu nodarījumu pasākumiem, Kinoloģijas centra modernizācijai, infrastruktūras un materiāli tehniskās bāzes uzlabošanai u.c.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI