DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
07. novembrī, 2016
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Kultūra

Lāčplēša dienā sadarbībā ar RīgaTV 24 rīko ziedojumu vākšanas akciju Rīgas Brāļu kapu Centrālo vārtu restaurācijas pabeigšanai

Publicēts pirms 7 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Piektdien, 11. novembrī, Lāčplēša dienā, Rīgas Brāļu kapu Fondam sadarbojoties ar Rīga TV24 , notiks ziedojumu vākšanas akcija Rīgas Brāļu kapu Centrālo vārtu restaurācijas pabeigšanai.

Rīgas Brāļu kapu ansambļa atjaunošana jau sen ir kļuvusi par visas mūsu tautas kopīgo projektu. Pateicoties ikgadējām ziedojumu akcijām, ir paveikti iespaidīgi darbi – restaurēta Noslēdzošā siena ar centrālo tēlu Māte Latvija, atjaunota 60 pilsētu ģerboņu galerija, heraldiskie tēli Zemgale-Kurzeme-Vidzeme-Latgale un plānots pabeigt Centrālo vārtu restaurāciju, kurai veltīta šī gada akcija. Vārtu restaurācijai kopumā nepieciešami EUR 43 000.

RīgaTV24 akcijas laikā no 18.00. – 23.00. plānots koncerts ar Latvijas kultūras darbinieku Raimonda Paula, Jāņa Streiča, Ojāra Spārīša "Knīpas un knauķi", Ķekavas vīru kora, kopas "Vilki", "Baltie lāči", Andra Bērziņa u.c.mākslinieku muzikālajiem priekšnesumiem, kas mīsies ar politisko, kultūras darbinieku un militāro amatpersonu uzrunām un komentāriem par 11. novembra – Lāčplēša dienas vietu mūsu valsts vēsturē vakar, šodien un rīt visa 11. novembra vakara garumā RīgaTV24.

Raimonds Pauls, runājot par to, kā vecāki viņam iekodēja savas zemes mīlestību, patriotismu, saka: " Viņi nemīlēja skaļas frāzes par patriotismu. Mans tēvs, mana māte to vienkārši saprata."

Inga Jaunzeme - Grīnvalde
Rīgas Brāļu kapu un Latvijas Vēsturiskā mantojuma fonda
mārketinga komunikāciju konsultante

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI