DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
05. oktobrī, 2015
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

VID un Tabakas izstrādājumu ražotāju nacionālā asociācija aicina uz preses konferenci par sociālo kampaņu pret kontrabandas cigaretēm

Publicēts pirms 8 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Paplašinot līdzšinējo sadarbību, Valsts ieņēmumu dienests (turpmāk – VID) un Tabakas izstrādājumu ražotāju nacionālā asociācija (turpmāk – TIRNA) aicina plašsaziņas līdzekļu pārstāvjus otrdien, 2015. gada 6. oktobrī, pulksten 11.00 uz preses konferenci, kuras ietvaros tiks atklāta uzņēmēju un valsts iestāžu kopīgā sociālā kampaņa pret kontrabandas cigaretēm "Ne jau paciņā notiek noziegumi. Kontrabanda tos izved ielās. Ziņo par kontrabandu".

Atklājot sociālo kampaņu, preses konferences laikā VID ģenerāldirektore Ināra Pētersone un TIRNA valdes priekšsēdētājs Juris Stinka svinīgi parakstīs vienošanos par sadarbību ar mērķi mazināt tabakas nozarē strādājošo komersantu izvairīšanos no nodokļu nomaksas un negodīgas konkurences iespējas, kā arī, lai veicinātu Pušu sadarbību, īpaši tabakas nelegālā tirgus samazināšanā.

Preses konferences gaitā VID ģenerāldirektores vietnieks noziedzības apkarošanas jomā Kaspars Čerņeckis un VID Muitas policijas pārvaldes direktors Edijs Ceipe informēs klātesošos par aktuālo situāciju saistībā ar cigarešu kontrabandas apjomiem un tendencēm, kā arī ar to īstenojošo noziedzīgo grupējumu apkarošanas pasākumiem un to rezultātiem.

Savukārt tirgus un sabiedriskās domas pētījumu centra "SKDS" direktors Arnis Kaktiņš plašāk iepazīstinās ar pētījuma rezultātiem par sabiedrības zināšanām un attieksmi pret kontrabandu kopumā.

Preses konferences norises vieta: VID administratīvā ēka Rīgā, Talejas ielā 1, 1.stāva konferenču zālē (pa kreisi aiz Informācijas centra).

Plašsaziņas līdzekļu pārstāvjiem lūgums iepriekš pieteikt savu dalību preses konferencē, sazinoties ar VID Sabiedrisko attiecību daļu (tālr.: 67122670, 67122668; 26558389, 26351438; e-pasts komunikacija@vid.gov.lv). 

VID Sabiedrisko attiecību daļa

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI