DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
27. jūnijā, 2011
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika

Tiks atklās biznesa ideju konkurss "Ideju kauss 2011"

Publicēts pirms 13 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Otrdien, 28. jūnijā plkst. 11.00 tiks atklāts inovatīvo biznesa plānu konkurss "Ideju kauss 2011". Konkurss piecu gadu laikā ir kļuvis par labi zināmu nacionāla mēroga inovatīvu ideju radīšanas un atbalsta instrumentu. Tā ietvaros ikvienam pilngadīgam Latvijas iedzīvotājam tiek dota iespēja īstenot savu biznesa ideju un iegūt biznesa sākšanai nepieciešamās prasmes, pieredzi, kontaktus un finansējumu.

 "Ideju kauss 2011" atklāšanā ikvienam būs iespēja uzzināt, kur un kā pieteikt savu ideju šāgada konkursam, kādi jaunumi ir paredzēti konkursa norisē, kā arī iepazīties ar iepriekšējo gadu uzvarētāju veiksmes stāstiem. Atklāšanā piedalīsies:

  • Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) direktors Andris Ozols;
  • Biznesa augstskolas "Turība" valdes priekšsēdētājs Aigars Rostovskis;
  • SEB bankas valdes locekle Ieva Tetere;
  • Rīgas radošo industriju biznesa inkubatora vadītājs Rihards Zariņš;
  • "Ideju kauss 2010" uzvarētāji, brāļi Jānis un Ēriks Zaharani;
  • "Ideju kausa 2011" projekta vadītāja Kristīne Tihanova.

Klātesošajiem būs iespēja piedalīties arī Creative Andrejsala - radošo industriju biznesa inkubatora terases atklāšanā un aplūkot inkubatora uzņēmumu sasniegumu izstādi.

Konkursa "Ideju kauss 2011"atklāšanas pasākums notiks 2011.gada 28.jūnijā, plkst.11:00 Rīgas radošo industriju biznesa inkubatorā, Andrejostas ielā 4a, Rīgā. Mediju pārstāvjiem plkst. 10.30 tiek nodrošināts transports no LIAA, Pērses ielā 2, Rīgā. Lūgums iepriekš pieteikties madara.berzina@turibalv.

Biznesa plānu konkurss "Ideju kauss" tiek rīkots jau piekto gadu, un tā mērķis ir iedrošināt ideju autorus attīstīt inovatīvas, uz eksportu orientētas biznesa idejas. "Ideju Kauss 2011" rīko Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) sadarbībā ar stratēģisko un rīkotājpartneri Biznesa augstskolu Turība un stratēģisko partneri SEB banku.

Konkurss "Ideju kauss 2011" tiek rīkots darbības programmas "Uzņēmējdarbība un inovācijas" aktivitātes "Pasākumi motivācijas celšanai inovācijām un uzņēmējdarbības uzsākšanai" ietvaros, nodrošinot Eiropas Savienības fondu projekta "Inovatīvas uzņēmējdarbības motivācijas programma" īstenošanu.

Papildu informācija:
LIAA Sabiedrisko attiecību nodaļa,
Tālrunis: 67039422

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI