NORISES
>
Notikumi, problēmas, aktuālas tēmas
TĒMAS
10. novembrī, 2008
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Ziņa
4
4

Divas dienas: piecās minūtēs – zināt vai uzminēt faktus par Latviju

Publicēts pirms 15 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Iespēju tuvāk ieskatīties valsts dzīves gājumā mums nepiedāvā ikdiena. Tomēr valsts 90.jubilejas priekšvakarā tā var būt gan izaicinoša, gan pārsteidzoša. Jo mazā Latvija, kas dzimusi, milžiem cīnoties un kaujās krītot, bērnību vadījusi, bezrūpīgi dzīvojot uz pulvera mucas, pusaudža gadus pārcietusi ieslodzījumā, bet jaunību sagaidījusi brīva, taču vīlusies, ir uzkrājusi daudzslāņainu vēsturi.

Valsts svētkus sagaidot, portāls LV.LV ne vien izveidojis bagātīgu publikāciju krātuvi "Latvijai 90", bet arī saviem lasītājiem ir sagatavojis nelielu erudīcijas pārbaudi – viktorīnu, kam devām nosaukumu "No Ulmaņa līdz Zatleram". Viktorīna notiek četrās kārtās, un katra kārta ir veltīta noteiktam Latvijas vēstures posmam.

Trīs nedēļas saņemam atbildes uz viktorīnas trīs kārtu jautājumiem, un ir patiess gandarījums, ka mūsu lasītāju interese par viktorīnu ir tik liela. Tikai divas dienas – 10. un 11. novembrī – piedāvājam jums 15 jautājumu zibensturnīru, kas ietver visas valsts deviņdesmit gadskārtas. Atšķirībā no pārējām viktorīnas kārtām zibensturnīrā katra jautājuma pareizās atbildes izvēlei ir dots ierobežots laiks – viena minūte.

Portāls LV.LV nešaubās, ka piedalīšanās zibensturnīrā būs aizraujoša un sniegs atbildi uz pilsoniski patriotisku jautājumu – cik labi tu pazīsti Latviju?

Piedalies viktorīnā!

Portāls LV.LV

Labs saturs
4
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI