E-KONSULTĀCIJAS
>
visas atbildes Jautā, mēs palīdzēsim rast atbildi!
TĒMAS
Nr. 28444
Lasīšanai: 2 minūtes
TĒMA: Reģistri
1
6
1
6

Kā var izbeigt pašatteikšanos no azartspēlēm

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>
J
jautā:
18. janvārī, 2023
Daniels

Labdien! Draugs tīšām mani iekļāva no azartspēlēm pašatteikušos personu reģistrā, kad biju pieslēdzies un domāju, vai to darīt vai ne, taču draugs to izdarīja, man nemanot. Kad aizgāju uz spēļu zāli, man paziņoja, ka esmu iekļauts reģistrā. Vai ir iespējams mani izdzēst no šī reģistra?

A
atbild:
02. februārī, 2023
Lidija Dārziņa
LV portāls

Fiziskajai personai ne ātrāk kā 12 mēnešus pēc iekļaušanas reģistrā ir tiesības, personīgi iesniedzot Izložu un azartspēļu uzraudzības inspekcijā rakstveida iesniegumu, lūgt viņu izslēgt no reģistra. Inspekcija pēc iesnieguma saņemšanas pārliecinās par personas identitāti un prasību izpildi un ne vēlāk kā nākamajā darba dienā izslēdz attiecīgo personu no reģistra.

Šāda kārtība paredzēta Ministru kabineta noteikumos Nr. 333 “No azartspēlēm un interaktīvajām izlozēm pašatteikušos personu reģistra noteikumi”.

Izložu un azartspēļu uzraudzības inspekcijas adrese: Rīgā, Smilšu ielā 1 (Finanšu ministrijas telpās), savukārt Inspekcijas psihologa kabinets, kur notiek konsultācijas un atbalsta grupas azartspēļu spēlētājiem un viņu tuviniekiem, atrodas Rīgā, Talejas ielā 1, 2. stāvā, 42. kabinetā. Konsultācijas notiek pēc iepriekšēja pieraksta: psihologs@iaui.gov.lv vai pa tālruni: 67 504 966. 

Labs saturs
6
Pievienot komentāru
Uzdod savu jautājumu par Latvijas tiesisko regulējumu un tā piemērošanu!
Pārliecinies, vai Tavs jautājums nav jau atbildēts!
vai
UZDOT JAUTĀJUMU
Līdz mēneša beigām iesniegt e-konsultāciju vairs nav iespējams. Vairāk par e‑konsultāciju sniegšanu
Iepazīsti e-konsultācijas